Far Cry: Primal - ilyen az első másfél óra

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 17.
  • Videó
Link másolása
Akadnak olyan szerencsések, aki kezdő ősemberként már most mamutokra, meg kardfogú tigrisekre vadásznak, miközben ellenséges törzsek otthonait gyújtják fel. Ilyen a Far Cry: Primal első másfél órája!

Délelőtt egyszer már foglalkoztunk a Far Cry Primallal, hiszen a Ubisoft olyan videókat tett közzé, amelyekben a kezdő ősembereknek adnak tanácsot a túléléshez. A mostani felvétel ennél kicsit konkrétabb, hiszen a játék első másfél órájával ismerkedhettek meg.

A Far Cry-sorozat kőkorszaki kitérője február 23-án jelenik meg PlayStation 4-re és Xbox One-ra, míg PC-re március 1-jétől lesz beszerezhető.

24.
24.
pszihoapu
#15: harrison ford teljesen jol van, csak a bokajat torte el a forgatas alatt.
de szerintem nem erre gondoltal.:D
23.
23.
Seggeszkexkluzív
#14: Szerintem egy hosszabb videó alapján már ellehet dönteni hogy érdekel e a játék vagy sem, najó az irányítás-t persze nem tapasztalod meg, de képet kapsz arról hogy mégis mit nyújt a játék. Jó persze az optimalizálás más kérdés, de egy demót is bírnak jól optimalizálni a teljes játékot meg elbaszni.
22.
22.
hedzsooo
#4: Dettó. Annó pl. a SKYRIM-et nagyon vártam, de ott is aztán már annyi videóval kezdtek elárasztani minket, hogy minden 2. videóba már csak beletekertem, mert nem akartam az összes helyszínét+lényeit, stb. ismerni már a megjelenése előtt.
Még jó, hogy ott a moddingolással össze lehet rakni magadnak egy szinte teljesen új játékot is akár...
18.
18.
hedzsooo
#14: Kösz! Szóval valaki akkor csak értette is, hogy mire céloztam. Természetesen nem nézem meg, mert egyenlőre érdekel a játék, valószínű fogom majd játszani, de éppen ezért nem akarom látni már most, hogy majd mit is kapok pontosan. Az nekem már valóban nem lenne ugyanaz a játék élmény, ha előtte végignéztem volna x órát a játékból, majd ugyanazt "játszom" ismét.

Vannak olyan játékok, ahol ez mondjuk nem annyira gáz, de aminél a történet is számít legalább egy hangyányit, ott én tartózkodom inkább a bele-bele nézegetéstől. A mai filmek előzeteseit sem merem már végignézni, mert túl sokat mutatnak sok esetben meg előre. Még mielőtt beülnék megnézni az egészet, már tudom a film végét, ehhh

Szerintem is a demó egy alap lenne a PC-verziónál. Tekintve, hogy rengeteg konfig. lehetséges, nem lehet biztosra tudni, hogy teszem azt Kis Pista vasán éppen hogyan is fog futni végül. Refund is alap lenne, amilyen minőségű "kész" játékokkal mernek előjönni egyes fejlesztők+kiadók.
16.
16.
hedzsooo
#15: Hát nem is tudom..., annó pl. a Hatodik érzék c. filmnél is anyázott jópár ismerősöm, mégpedig azért, mert valami kedves ismi jóvoltából előre megtudták a film végét...
Valószínű a SW7-el kapcsban is hasonló rekcióik lehettek, ha az általad említett dolog el lett mesélve nekik, mielőtt a filmet lett volna lehetőségük megnézni.

Viszont abban igazad van, hogy nem vagyunk egyformák és van akit kurvára nem érdekel, amit a másikat viszont kurvára igen. Ettől még viszont mindig nem lettem okosabb, nem tudtam meg, hogy miért jó valakinek ilyen mennyiségű spoiler...
15.
15.
crytek
#14: Az , hogy valakit kurvára nem érdekel a "felfedezés" öröme.

Én pl nagyon kevés filmet néztem az életem során úgy hogy tudjam mi-ki-hol-merre. Mégis mindet élveztem. Számomra semmit nem ront semmin,hogy tudom meghalt-e Harrison Ford a Star wars 7-be vagy sem. Attól még ugyanúgy megnézem.
14.
14.
l4cyk4
#2, #3, #5: Attól, hogy nem kényszer, még teljesen igaza van hedzsooonak! Ha oda a "a felfedezés öröme", ami senkinek sem jó, akkor mégis mi értelme van játékos szempontból? Egyébként honnan tudjátok, hogy megnézte vagy, hogy szándékában állt-e egyáltalán!?

#13: Egy gameplay videó soha nem fog helyettesíteni egy demo-t! Főleg nem PC-n.
13.
13.
Seggeszkexkluzív
#1: Mivel nincs Demo így eldöntheted jó vagy nem.
12.
12.
mestermagyar
#11: Ez az a "már csak azért sem hagyom ki" stílus. Amelyik játék ilyen, annak nincsen tartása.
11.
11.
Extol
Az nekem csak a gondom megint hogy már a Thumbnailon in kardfogú oposszumot lovagolnak, a WoW megfertőzött minden játékot a vadállatlovaglással. Hányok.
10.
10.
Extol
Már egy hónapja előrendeltem, inkább nem spoilerezem magamat.
6.
6.
Hunszi
Kíváncsian várom a Primal, a téma nagyon tetszik, de sztem, hamar kifog fújni közel sem lesz akkora szavatossága mint az elődeinek. Bár természetesen ettől még lehet egy kiváló játék 8-10 órára.
5.
5.
Yanez
#1: Mutasd meg ki kényszerít megnézni, levágom!
4.
4.
Codehook1337
En meg sose neztem meg egy ilyen videot se max beletekergettem... nem is tudom elkepzelni, hogy azt nezzem masfel oran at, hogy mas jatszik : D
3.
3.
crytek
#1: ". A felfedezés öröme kb. ZÉRÓ ezek után szerintem" - Akit ez zavar nem nézi meg. Senki nem kötelez senki sem, hogy megnézze.
1.
1.
hedzsooo
Nem értettem régebben és most sem, hogy mi értelme egy az egyben levetíteni előre egy játékot... A felfedezés öröme kb. ZÉRÓ ezek után szerintem.

Másrészről meg OK, hogy a felfedezés öröme akkor is zéró, ha a játék béna, vagy bugos, stb., de ezekről a bemutatókról is jól tudjuk már, hogy mindig csak a játék előnyös oldalát mutatja be, egy hamis/torz tükör csupán. Ha pl. 10x kifagyna közben, vagy grafikai bugok lennének, az úgy sem kerül a felvételbe, inkább újból felveszik szvsz...
Szerintem ha minden játéknál elérhető lenne refund, mint a Steam rendszerében, az egycsapásra megoldana több gondot is, a fejlesztők+kiadók onnantól kezdve jobban megnéznék, hogy mit adnak ki a kezeik közül.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...