E.T. Armies - régivonalas FPS Iránból

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 17.
  • Bejelentés
Link másolása
Miután feloldották a nemzetközi szankciókat Irán ellen, egyre több videojáték jut el hozzánk az országból. Itt van egy újabb, az E.T. Armies, egy kőkemény oldschool shooter, melyben űrlényeket lőhetünk halomra. Mert az jó.

A teheráni székhelyű Raspina stúdió egy sci-fi shootert készít E.T. Armies címmel, a látványért az Unreal Engine felel. A csapat első játéka talán az egyik legérdekesebb cím, ami Iránban készül - eddig meg volt kötve a nyugati kiadók keze, hiszen az országot nemzetközi szankciók sújtották.

Ami a játékot illeti, kapunk egy egészen blőd, de élvezetes sztorit, tesztoszterontól csöpögős átvezetőkkel, durva fegyvereket és féktelen akciót. Az egyjátékos kampány mellett a többjátékos szegmensről sem kell lemondanunk.

Az E.T. Armies március 3-án landol a Steamen 14,99 eurós áron.

12.
12.
crytek
Alien Rage-et juttatja eszembe! Várom ezerrel!
11.
11.
Caleon
Raspina - azért elég szerencsétlenül hangzik ennek a stúdiónak a neve...
10.
10.
#8: Illetve még egy harmadikat is hozzá szeretné fűzni, az pedig a gameplay. Egyszerűen nem esek hanyatt a Division mmo-szerű multi-single összekevert cuccától, amiben az a loot hogy találsz egy red dot sight-ot, azta!! Nevet miért nem adtak neki hogy "Golden sight of Gods" vagy valami RPG-s :-D Fél óra után meg dögunalom az egész...legalábbis a béta alapján. Meg ugye egész New York helyett csak Manhattan, stb ragozhatnánk. A grafikája amúgy nem lett ronda, de akkor ne mutogassanak mást. Aliens Colonial Marinest a trailer miatt kötelező anyázni, ezt miért kell akkor védeni? Ugyanaz.
9.
9.
#8: Ehhez két dolgot tudok hozzáfűzni:

1) Nézd meg mit ígértek a Division-nél, és mit ígértek ennél a játéknál a grafikát illetően...
2) Én egy hete vettem meg store-ból az Alien Shootert (Sygma Team), szóval jó embernek mondod, ha ilyeneket veszek PS4-re :-D de én imádom ezeket a szarokat :)
8.
8.
Neurotic
Fura, hogy míg a Division-re egy csomóan fujjolnak, hogy mennyire szarul néz ki addig ennél a játéknál mindenki el van ájulva, és szinte magához nyúl, meg bárcsak jönne PS4-re is :D Pedig úgy néz ki mint egy mobil játék és a játékmenet is bot egyszerűnek tűnik. Ok, hogy nem egy tripla A-s játék, és az árazása is egész alacsony, de na. Ez egy generik shooter amiből már van egy csomó és mindenki le se szarja őket kb.

Egyébként ha valakinek ez bejön akkor ajánlom figyelmébe az Alien Rage című játékot. Nagyjából ugyanez, csak sokkal jobban néz ki és nincsenek benne ilyen átvezető animációk.
7.
7.
#5: IndieDB-n a készítők ezt írták:

"We went for local publishing deal before international release. and it took us a while to prepare the game for English users, work on multiplayer section and Polish the game a bit more."

tehát előbb ott jelent meg, majd csináltak hozzá angol nyelvet.
6.
6.
Ez királyság nagyon! Nekem a Killzone 2-t juttatja eszembe, bárcsak PS4-re is kadnák :)
5.
5.
Stack
Azt csak én nem értem hogy egy iráni játékban ami elvileg belpiacra készült, abban miért angolul beszélnek?
Vagy én értettem félre valamit?
A hangulat egyébként szimpatikus a videó alapján, főleg az átvezetők mozgásai meg gesztikulációja olyan mint régen volt :-)
4.
4.
A Pulyka
Egész pofásnak tunik. Remélem jol sikerul, és majd kidobják konzolokra is...
3.
3.
B-Shaggy
2.
2.
Seggeszkexkluzív
Ez akár még az idei év kellemes meglepetése is lehet.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...