Kalózkézen a GTA: Liberty City Stories

  • Írta: Daks
  • 2006. június 6.
  • Hír
Link másolása
Bár az új Grand Theft Auto hivatalos megjelenése június 23-ára van kiírva, ma reggel azonban mégis megjelent a játék az interneten - persze illegálisan.
Bár az új Grand Theft Auto hivatalos megjelenése június 23-ára van kiírva, ma reggel azonban mégis megjelent a játék az interneten - persze illegálisan.

A Liberty City Stories Playstation 2-es verziója már most, 3 héttel bolti megjelenés előtt letölthető a különböző warez szerverekről és egyéb forrásokból, úgyhogy a Rockstar ismét hatalmas bevétel kiesésre számíthat. A játék tehát fent van a feketepiacon, de most kérlek titeket, ne kezdjetek őrült keresésbe, várjátok meg a június 23-át és vegyétek meg szépen a játékot - ezzel is támogatva mindenki kedvenc sorozatát.


6.
6.
SOHER
A ps3 mennyibe fog kerülni amikor kidobják???? Mert félek hogy a gatyám is rámegy hogy megszerezzem!!!! Egyébként sztem felesleges ez a rinya hogy felkerült illegálisan a netre!! Mert akik leszedik tuti akkor is leszedték volna ha késöbb nyomják fel!!! Úgyhogy felesleges itt sirdogálniuk mert így is milliárdokat akasztanak le!!! Különben is akinek ki van csippeltetve a ps-e az meg hülye lesz eredetibe megvenni!!!
5.
5.
gezku
ezt a játékot most enis keresem,mert a gta 4-et es a gta5-öt végig kentem az 1,2,3, azok nem jó részek felül nézetes szarok.
4.
4.
Avium
szerintem a jatekok piaci ara (nem itthon persze) abszoludt realis.
3.
3.
rocko
Igazad van Daks, de azert meg megvarom a ps3-at, hogy akkor mar a jobbikat vegyem meg.
2.
2.
Daks
x360-on is lesz gta4.. sőt eddig csak arra jelentették be
1.
1.
rocko
Ehhh, nagyon ugy nez ki, hogy kenytelen leszek vennimajd egy ps3-at... :(

cod3, gta:lcs, gta4... :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...