Dátumot kapott a Szárnyas fejvadász folytatása

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 20.
  • Cooltúra
Link másolása
Kiderült, hogy mikor kezdik el vetíteni az egyik legjobban várt folytatást. Ez a jó hír, a rossz pedig az, hogy eltart még egy egy darabig, míg jegyet válthatunk rá valamelyik moziban.

Tessék bekarikázni a dátumot: 2018. január 12-én kerül mozikba a Blade Runner (Szárnyas fejvadász) második része. A filmet Denis Villeneuve (Fogságban) rendezi majd, míg Ridley Scott íróként működik közre Hampton Fancher és Michael Green mellett.

A folytatásról egyelőre nem sokat tudunk, de az biztos, hogy a története évtizedekkel később játszódik, mint az előző részé, illetve azt is tudjuk, hogy bár a főszerepet Ryan Gosling kapta, Harrison Ford is visszatér majd Rick Deckardként egy kisebb szerepre.

A Blade Runner 2 forgatása idén júliusban kezdődik, méghozzá Budapesten.

33.
33.
Simonus18
#32: Nos igen, annak is voltak cinkes jelenetei, de összességében bejövős volt.
32.
32.
_NMI_
#31: Azért az új Robin Hood sem volt egy nagy vaszizdasz. Főleg a végén a gyerekek harcba indulása botokkal és kövekkel, na ott... nyeltem egy nagyot.
30.
30.
Bandika79
20.
20.
delphijos
Én is úgy gondolom, hogy ha egy film nem úgy sikerül, mindenki a rendezőn veri el a port, pedig azért rajta kívül még van pár ember a produkcióban. Ott van ( ahogy kindzsal is említette ), a forgatóköny író, akin szintén sok múlik.
Azt sem tudjuk soha hogy egy-egy filmnél mennyire volt szabad keze a rendezőnek, és nem szóltak rá a fejesek hogy mi hogy legyen. Mert ilyen is van. Mint a foci. A sikert ( vagy sikertelenséget ) sem lehet csak a szövetségi kapitányra fogni. Ja, és a rendezők is pénzből élnek, nem biztos hogy mindíg csak a nekik feltétlenül kedves projekteket vállalják be. A BR szerintem nagyon jó film, de tény hogy a könyv jobb. Ettől függetlenül várós a folytatás.
16.
16.
dante92
Szóval nálunk forgatják? Fantasztikus. Megint kerülni fognak a BKK-s buszok... :D
Na azt hiszem én most pótolom is az első részt.
13.
13.
Simonus18
Az mondjuk nem volt rossz teória, hogy a Prometheus 2 valahogy a Blade Runner-rel fog kereszteződni, de nyilván már azóta sok hírt kaptunk. De igazán bátorkodhatnának valami mixeléssel, ha már egy univerzumban játszódnak, jó összzefűzések alakulhatnának ki.
8.
8.
markoci555
Nagyon folytathatóként végződik az eredeti film, de mivel mostanáig vártak megöregedett a főszereplő, úgyhogy b*szhatjuk :D
7.
7.
x360player
#6: Naná,hogy az lenne.Nekem is ott van a kedvenc színészeim közt,jó lenne mindkettőjükkel összefutni. Forddal ráadásul még több aláíratni valóm is lenne(Indiana Jones trilógia,Magánbeszélgetés,Apokalipszis Most,Szökevény,Blade Runner,42.....biztos elküldene a francba,ha elé tolnék egy rakás filmet. :D

Az elsőt pedig pótolni mihamarabb,maradandó élmény lesz! Minél többször nézed majd meg,annál jobban fog tetszeni,én is így voltam vele.
6.
6.
Norbiii
#5: Én imádom Harrison Fordot, (én vele futnék össze, egy életre szóló élmény lenne) de az első részt még nem láttam! Természetesen megnézem majd, és akkor a másodikat is, amiben remélem, hogy nem kisebb szerepet fog kapni, hanem azért sokat fog szerepelni....
5.
5.
x360player
Félek,hogy nem lesz jó,de mivel az első hatalmas kedvencem,így ezt is várom már.
Ja,és mivel nálunk forgatják,bízom benne,hogy valahol összefutok a városban Goslinggal...kedvenc színészem ebből a mai generációból,és alá akarom íratni a Drive DVD-met. :D
4.
4.
mamgu
#1: Szerintem 2018-ra azt is megoldják, digitalizálják a színészeket is majd, figyeld meg előhúzzák a ravatal alól is ha a nézettségről van szó.
1.
1.
zsoze
Szegény Ford nélkule nem tudnak fimet beindítani eléggé szomorú dolog.... Minden esetre reméljuk valami jo kis cyber punkot kapunk és nem CGI orgiát
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...