Készül az új Insurgency, konzolokra is megjelenik

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 23.
  • Bejelentés
Link másolása
Folytatódik a Focus Home Interactive-bejelentéssorozata, méghozzá egy meglepőbb hírrel: új résszel bővül a hardcore lövöldéket erősítő Insurgency, amely nemcsak PC-re, de konzolokra is megjelenik majd.

Az Insurgency (videó) egy Source-modként kezdte meg a karrierjét, és két évvel ezelőtt mutatkozott be a Steamen, mint önálló játék. A kompetitív és kooperatív multiplayerre építkező FPS-t kifejezetten a hardcore taktikázást kedvelőknek szánták: dugig van realisztikusan viselkedő fegyverekkel, nincs benne célkereszt, miközben óriási szerep jut annak, milyen felszereléseket viszel magaddal a csatamezőre, és mennyire tudsz csapatban játszani. Érdemes ránézni a Steam-értékelésekre, rengetegen méltatják a játék közösségét.

Az Insurgencyből azóta több mint 2,3 millió példány fogyott, a New World Interactive pedig úgy döntött, ideje továbblépni: a Focus Home Interactive-val karöltve jelentették be, hogy a negyedik generációs Unreal Engine alatt építik újra a játékot, amely nemcsak PC-re, de PlayStation 4-re és Xbox One-ra is meg fog jelenni. Hogy mi lesz a meglévő játékostáborral, azt nem tudjuk, de az Insurgency: Sandstorm csak 2017-re készül el, úgyhogy addig lesz idő emésztgetni a váltást.

A játékról egyelőre nem sokat tudunk (sőt látnivalót sem kaptunk még belőle), de az biztos, hogy sztorimóddal is felvértezik majd.

6.
6.
mestermagyar
Nekem a jelenlegi kedvenc close-quarter combat címem ami piacon van és szerintem nagyon letisztult és végletekig tökéletesített játék akárcsak a valve címek. Folyton fejlesztik és már van teljes második világháborús overhaul.

Sajnos nem sokan játsszák mert az elején az emberek legtöbbjének túl magas lesz a 0:10-es kill-death. Mindenki így kezdi ott, és a cooppal könnyebb belejönni és ott is maradni.
1.
1.
xICEMANx
Nekem a mostani sem jött be, elég béna...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...