Livelock - ilyen egy posztapokaliptikus Diablo

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Mit szólnál hozzá, ha az emberiség nagy részét gamma-sugarak pusztítanák el, a bolygón pedig gonosz robotok uralkodnának? Fegyvert fogsz és kinyírsz mindenkit? Pont erről szól a Tuque Games legújabb twin-stick shootere.

A januárban bejelentett Livelock a kilátástalan 22. században játszódik, ahol a gamma-sugárzás eltörölte az emberiséget, a bolygó felett a gépek vették át az irányítást. A megmaradt emberi tudatok nagy adattárolókban nyugszanak, ide mentették ki őket még a háború előtt - érthető, hogy a gépek miért akarják ezeket elpusztítani.

Egyik hősünk Hex, aki profi e-sportoló volt korábban, tudatát egy gépi testbe ültették át, feladata pedig az, hogy leszámoljon a gonosz robotokkal.

A kanadai Tuque Games alkotása egy kooperatív módra kihegyezett felülnézetes twin-stick shooter, ami nem csupán a reflexekről szól, hanem a helyzetfelismerésről és az ütőképes taktikákról. Az ellenséghez alkalmazkodnunk kell, számos képességet vethetünk be a harcok során.

A Livelock idén érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

4.
4.
#2: Azért twin stick mert a kontroller bal analóg karjával (stickjével) mozog a karakter a jobbal meg lő abba az irányba ahová húzod. De például a Dead Nation-ben kellett hozzá még 1 gomb, egy célzás (asszem R1), az már csak majdnem twin-stick volt :)
3.
3.
Megmondókapitány
Hogy hasonlítható ez a diablohoz? Több 100 órával a hátam mögött csak annyi hasonlóságot látok, hogy felülnézetes.
Ennél azért kicsit több kell.
2.
2.
Csoki80
Twin Peaks shotter.... Komolyan ki találta ki ezt a kifejezést most már minden felülnézetes akció twin stick?? :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...