Jöhet még egy kis The Division?

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 25.
  • Videó
Link másolása
Nagyon közeledik a The Division megjelenése, így nem meglepő módon a játék különböző anyagai is napról napra sűrűsödnek. Ezúttal az IGN csapatától érkezett egy új videó , amiben egy majdnem maximumra húzott karakterrel kalandoznak.

Tegnap egy olyan előzetest kapott a The Division, amiben a játék PC-s változatának elképesztő látványával kérkedik a Ubisoft, ma pedig egy olyan, ami rengeteg új helyszínt, küldetést és egyéb részletet mutat be a közelgő MMO-lövöldéről. De ami ennél is fontosabb, kiderül, milyen egy majdnem maximumra húzott karakterrel New York védelmére kelni, hiszen a játékban majd a 30-as szintsapka lesz a csúcs, amit első körben elérhetünk.

A Tom Clancy's The Division március 8-án jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

101.
101.
CitromH
#97: Mit foglalkozol az ilyen gyökerekkel. Értelmes embernek ha valami nem tetszik akkor elmegy mellette, és nem próbál meg mindenki mást meggyőzni róla hogy szar. Ha mégis akkor vagy nincs rá pénze, vagy az élete szar és mindenképp szeretné, ha mindenki másnak is az lenne. Természetesen megértem, hogy valaki nagyon vár valamit, és utána pofára esik, de akkor tapasztalatból beszélve meg tudja védeni saját véleményét, mert az hogy szar önmagában édeskevés. Itt max a bétával találkozhatott de szerintem még azzal sem. Mindenesetre a játék gyönyörű, a single mission picit uncsi, de a dark zone mindenért kárpótol. A videón a srác XBOXal tolja, és ez látszik is a célzási képességein. Sajnálom, hogy nem lehet együtt tolni a konzolosokkal, imádnivaló lenne ahogy felmossák a PCsek a padlót velük :) Taktikai érzékre visszatérve az is kell mert a skilleket, a fegyvereket, a fegyver upgradeket rohadtul nem mindegy hogy válogatod össze, és ha csapatban mész akkor meg főleg, mert érdemes úgy skillezni, hogy kiegészíthessétek egymást. Dark zoneban lehet emberekre vadászni, de ha egyedül teszed véged van. Találkoztam 3-4 fős csapatokkal akik módszeresen kicsináltak mindenkit. Én a béta után előrendeltem, mert megtetszett, és ha valakinek van kedve mehetünk együtt. Csak hogy negatívumot is említsek: Igen valóban zavaró, hogy egy tár is néha kevés egy ember leterítésére. Nem mondom, hogy legyen 1 shot 1 kill, de picit azért lehetne könnyebben halni. Ami még nem tetszett, az a konzol portnak köszönhető bujkálós rendszer. Miért nem lehet leguggolni, és manuálisan elbújni?
88.
88.
Spiderling
Sztem előrendelem én is, reménykedem benne, hogy nem lesz akkora csalódás mint a D3..
Toltam a bétát 2 jó cimbivel, kb 18-19 órát rászántunk, igy coopban nagyon adta, egy dologtól félek, a craft rendszer milyen lesz..nekem az gyanús, a bétába azért nem rakták bele, mert állitólag annyira isten király lesz...vagy inkább annyira használhatatlan mint a diablo 3 esetében....majd elválik :P
86.
86.
leilu
#79: Még mindíg én...asszem egyedül kell lenned egy csajjal..XD
80.
80.
Crevna
Elég durván elvakult emberek vannak... Engem abszolút nem érdekelt a játék, sőt 1 óra játék után még mindig nem tudtam eldönteni hogy ez jó-e vagy sem. De aztán becsatlakozott haverom is és kifejezetten új élményt nyújtott a game, mind a mission mind a zóna kifejezetten szórakoztatóvá vált. Így az lett a vége hogy mi bizony előrendeltük a game-t, a zóna légköre számomra teljesen egyedülálló, ez a senkiben nem lehet megbízni de az sem biztos hogy rossz szándékú a player szerintem remek, persze nem lehet tudni hogy hosszútávon hogy alakul a légkör a zónában.
Ezt a skillezés dolgot meg abszolút nem értem, úgy csináltok mintha egy call of duty-nak vagy CS-nek nem lehetnek nekiállni harmad diploma és 2 nyelv vizsga nélkül... Én ha élből utálok egy játékot biztos nem fogok feltűnni a topikjában.
79.
79.
ollie92
Azért megkérdezem itt is :D Akad valaki, aki szeretné csapatban tolni a játékot ??
65.
65.
Seggeszkexkluzív
http://gamerant.com/doom-1080p-60-fps-consoles-008/

Hoppá
63.
63.
McDuff
Persze hogy jöhet meg a 120 komment ide is :D
59.
59.
Henry82
#54: Nyilvan jobb gepen jobban megy es szebb is, nem tudom mit akartal ezzel mondani, en a sajat tapasztalataimat irtam le
56.
56.
kopic
Halhatatlan a csávó vagy mi a rák ?! Van, hogy belelonek 2 tarat oszt megsem hal. -.-
55.
55.
sandorlaci84
Simán fut fix 60 FPS-el ezen a konfigon mindent max-ra tolva:
GPU: Geforce GTX970
CPU: Intel i5 2550K
16 GB RAM
Windows 10 Pro

Saját videóm a játékból:
https://www.youtube.com/watch?v=yRW4tdW8xWQ

Vita lezárva?
54.
54.
pszihoapu
#51: "Ami a gépigényt illeti, I5+GTX660+8Gb RAM, a steames fps számláló szerint átlag 35-40 fps mediumon, de ránézésre volt az kb 20 és mellé elég ronda is."

viszont egy gtx960(4giga)+16 giga rammal kib@szott szep, csak szolok es veriszmusz.
53.
53.
pszihoapu
azokat kerdeznem akik minden division hirhez bejonnek anti marketingelni (faradt vagyok neveket keresni, de sztem mindenki tudja kikrol van szo, lasd az elso ket kommentelo, de osszesen kb 5-6 emberke csinalja),
mi a celotok ezzel?
tenyleg gondoljatok, hogy barkit lebeszeltek a jatekrol? -holott tipikus alapfelallas, hogy eszervek hianyaban a tamadasaitok inkabb pont az ellenkezo hatast valtja ki-de tegyuk fel hogy megis, akkor mivel lesz nektek jobb? nem ertem a motivaciot amogott amit muveltek (engem baromira hidegen hagynak a sport jatekok+autoszimulatorok, meg egyszer sem ereztem kesztetest, hogy betamadjak egy ilyen jatekrol szolo hirt, hogy ez micsoda szar, ne vegye meg senki)
szoval mivel ertelmes ervet a vitakban eddig nem hoztatok elo (csunya-vegyel gepet, azon szep+a kapucnisnak egy tar kell-mmorpg tehat fejlodes alapu rendszer- a nekem nem tetszik, meg szemet az ubiszoft, az nem erv, hanem velemeny).
szoval pls mondjatok egy ertelmes indokot a jelenlegi viselkedesetekre, kulonben elkonyvelodtok full retardnak.:)
52.
52.
Henry82
Hogy mennyire nem kell ehhez ügyesség, arra ez a videó kiváló példa, az látszik, hogy a srác ismeri a játékot, de kifejezetten ügyetlen és mégis eljut a végéig, pedig hardon nyomja. Kemény, amikor 3 percnél a fedezék mellé bújik:)
49.
49.
Spiderling
#27: Folyamatos net kapcsolat kell sajna(akkor is ha egyedül fogod tolni)...legalábbis pc-n tuti, konzolokon nem tudom.
48.
48.
Necreon
Nem, nem jöhet. Csak mert a csapból is szar folyik, nem lesz jó.
42.
42.
Arbor
#41: Te inkább hallgass a profilképedre.
37.
37.
Datzy
#35: Annyira nem rossz port, mint a WB az tény, de nem hiszem el, hogy 660-al kimaxolva 30 felett marad tömegjelenetnél. Egyértelműen 9x-re van optimalizálva és még azzal is kompromisszumos nemhogy max. Talán 2db 9x SLI-vel menne 60 fps-el drop nélkül.
35.
35.
Arbor
#29: 50 ha nincs semmi és csak járkálok. Épület belsejében, nagy harcoknál 35 de stabil. Nem droppol egyik pillanatról másikra. Fokozaton csökken az fpsem minél több dolgot kell feldolgozni. Egyáltalán nem optimalizátlan és végképp nem rossz port.
27.
27.
Arsenal4ever
egy Grál lovag elmesélné nekem vagyis inkább felhomályosítana, hogy eme game amiről szól a csevej, játszható-e: offline (értsd net nélkül) single playerben vagy kizárólag net és multi élményt nyújt a kedves vásárlónak 19 ezerért?
26.
26.
Datzy
#22: Melyik a jobb havi díj vagy season pass és nem vagy időhöz kötve?
22.
22.
Huschy
Aztán majd ehhez is kijön majd fél évenként egy DLC, amit ha nem veszel meg 6-7 ezer FT-ért lemaradsz és ki lehet dobni a 15K ért előrendelt játékot!!!!
19.
19.
Arbor
#18: Extrém magas. Már bocs de lol. I3-5010u gtx 950m és médiumon 35-50 fps a bétában.Mindezt úgy hogy a játék az arcomba villogja hogy procim nem elég.Akinek ez extrém magas annál komoly gondok vannak.
10.
10.
leilu
Engem az érdekel,hogy lesz olyan pomponos sapkám :)
6.
6.
ArrowCross
Ha ennyire nem tetszik a játék akkor mi a bánatért foglalkoztok mégis vele?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...