Még több fura karakter a Battlebornban

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 26.
  • Videó
Link másolása
A Gearbox megállíthatatlan, ezúttal három új játszható karakterről rántotta le a leplet. Ahogy lassan fény derül a teljes felhozatalra, egyre betegebb hősök mutatkoznak be. Valami azt súgja, nagy kedvenc lesz a Battleborn.

Az biztos, hogy a Battleborn univerzuma még a Borderlandsén is túltesz, már ami a játszható hősöket illeti. Most három új karaktert mutatott be a Gearbox, mindegyiküket kipróbálhatjuk majd a kompetitív meccsek során és a sztorimódban is.

Whiskey Foxtrot egy vérbeli katona, házi készítésű páncéljával, fegyvereivel és bombáival bizony nagyon veszélyes tud lenni, kézi ágyújával pedig bármelyik küzdelmet meg tudja fordítani.

Kelvin első pillantásra egy szimpla jéggólemnek tűnik, de valójában egy mikroorganizmusokból álló civilizáció alkotja a testét. Ezek együttese egy érző lényt tesz ki, aki összezúzza és megfagyasztja ellenségeit.

Shayne és Aurox valójában két karakter, mi mégis egyszerre irányítjuk őket. Előbbi egy csibész tizenéves lány, akinek semmi vesztenivalója nincs, mégis kötődik az Aurox nevű űrlényhez, és ez megállíthatatlanná teszi. Lopakodni is tudnak, ráadásul brutális pofonokat osztanak.

A Battleborn 25 karakterrel rajtol el május 3-án PC-n, Xbox One-on és PS4-en.

4.
4.
kamgecam
Eddig az Overwatch tetszett jobban, de fordult a kocka.Nagyon jók a karakterek és ahogy látom itt sokkal mélyebb,gazdagabb az rpg rész.
3.
3.
#1: Nem is egyforma a kettő, a Battleborn MOBA-szerű FPS míg az Overwatch inkább Team Fortress 2, szerintem nem lesz bukta.
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Overwatch
1.
1.
PaprikaJancsi
Qverwatch mellett ez valami hatalmas bukta lesz szerintem. Ilyen Evolve szinten fognak vele játszani.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...