Íme, a Rainbow Six: Patriots direktorának új játéka

Link másolása
Új játékot mutatott be Richard Rouse III, a Rainbow Six: Patriots és a The Suffering játékok direktora. A The Church in the Darkness a '70-es években játszódik, és egy szekta által irányított kisvárosba kell beszivárognunk.

A The Church in the Darkness története egy vallásos szekta, The Collective Justice Mission körül bonyolódik majd, amit egy házaspár, Isaac és Rebecca Walker alapított. Radikális nézeteik miatt hamar szembekerültek az amerikai kormánnyal, ezért a dél-amerikai dzsungelbe menekültek, ahol megalapították a saját kis közösségüket, Freedom Townt. A sztorit a Népek Temploma nevű szekta valós és hátborzongató története inspirálta.

Az irányított főszereplő egy exzsaru lesz, Vic, aki a húga fia után kutatva jut el a szektához és a városba. A játékot izometrikus nézetből irányíthatjuk majd, feladatunk pedig az lesz, hogy beszivárogjunk a településre. A történet folyamán döntéseket hozhatunk majd, melyre reagálni fognak a szereplők és a környezet is. A helyszín szabadon bejárható, és mi döntjük el, hogy hogyan oldjuk meg a feladatot, lopakodásra és lövöldözésre is lesz lehetőség. A szekta vezetőit a Valve-játékokból ismerős szinkronszínész házaspár, Ellen Mclain és John Patrick fogja szinkronizálni.

A játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra jön, a megjelenés valamikor 2017 elején várható.

4.
4.
Hat ez nagyon zs kategoria, ps2 szinvonal, ami nincs semmi baj, csak kozben eltelt egy 15 ev.
3.
3.
Naridar
Ebből szerintem kickstarter lesz, nehéz lesz olyan nyugati kiadót találni aki beáll egy vallásilag megosztó játék mögé.
2.
2.
Futu-Retro
Ez ígéretesnek tűik. A The Suffering egyébként is nagy kedvenc a mai napig.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...