Új játékkal bővült az Origin Access

Link másolása
Múlt hónapban PC-re is elhozta az EA az Xbox One-on már bejáratott szolgáltatását, melynek keretén belül az előfizetők ingyen játszhatnak több játékkal is. Most egy újabb címmel bővült a lista, a Torchlight II-vel.

A Torchlight II-t is letölthetik az Origin Access előfizetői, így immár 16 cím játszható a szolgáltatáson belül. Érdekesség, hogy a This War of Mine után újabb olyan játékot adtak hozzá a kínálathoz, mely nem az EA kiadásában jelent meg. A Torchlight II egyébként egy egészen jól sikerült Diablo-klón, tesztünket itt olvashatjátok el róla.

Az Origin Acces egy hónapja érhető el PC-re, mely ugyanúgy működik, mint az Xbox One-os társa, az EA Access. A 4 eurós (nagyjából 1200 forintos) havidíjért cserébe az előfizetők "ingyen" játszhatnak több mint egy tucat játékkal. A kínálatban egészen friss címek is helyet kaptak, így például a tavalyi Battlefield: Hardline is letölthető, de egy olyan klasszikus, mint a Dead Space-trilógia sem maradhatott le a listáról.

Az Origin Access keretein belül egyes játékokból 10 órás kipróbálható változatot is letölthetnek az előfizetők, ráadásul a megjelenés előtt. Így például március 10-én már a Need for Speed is játszható lesz.

1.
1.
Ecneb
2 éve asszem 3 euróért vettem meg a játékot originen. Vicc, hogy ezzel büszkélkednek :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...