Az első világháborúban játszódik a Battlefield 5?

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 27.
  • Pletyka
Link másolása
Azt már tudjuk, hogy készül a Battlefield-sorozat új iterációja, de a témájáról eddig hallgattak a fejlesztők. Egy svájci webáruház szerint az ötödik rész októberben érkezik és az első világháborúban játszódik.

Ízlelgessük a hírt: minden jel szerint a Battlefield 5-ben régi puskákat vehetünk kézbe, lövészárkokban lapíthatunk, gáztámadások elől menekülhetünk, és közelről átélhetjük, hogy milyen pusztító tud lenni egy lángszóró.

A svájci World of Games webáruház már fellőtte a Battlefield 5 adatlapját, amely szerint egy "első világháborús multiplayer központú taktikai shooterről" van szó. Az oldal már napra pontos megjelenési dátumot is tud, eszerint a játék október 26-án érkezik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re.

Bizonyítékként vessetek egy pillantást a fenti képre!

Az őszi premier nagyon is elképzelhető, az EA a januári pénzügyi jelentésében árulta el, hogy 2016 végén érkezik az új Battlefield, amely a CFO, Blake Jorgensen szerint a sorozat visszatér a militarista témához.

Eddig még nem sok AAA-kategóriás FPS választotta az első világháborús témát, pedig a Verdun sikere is bizonyítja, van potenciál benne.

44.
44.
ollie92
Ha a DICE kampányt csinál, azt csakis a BC-hez adhatná. a Többi részben (BF3/BF4) egy kalap szart se ért ! Azt a sok milla dellát fordíthatták volna a multira inkább. A 4-es rohadt unalmas pulykalövöldéjét végigszenvendi, hogy végre feloldhassam az M249-est...soha nem ér véget.
Eleve a BF nem kampányra van kihegyezve, hanem multira :

Kampány : 4-6h Többjátékos : 100 - 1000+h
43.
43.
spetsnaz
#16: Ja tényleg nem történt semmi és unalmas volt.Mond ezt annak a több millió áldozatnak te buta analfabéta írástudatlan paraszt. :)
40.
40.
Ooorky
#38: Nem-e?
Az az állóháború a neve ellenére nagyon is mozgalmas volt, főleg a német rohamosztagosoknak hála. A Sturmtruppe-kat a Monarchia is megpróbálta átvenni, csak hiányzott a technológiai háttér hozzá.
Az afrikai fronton az Angolok és a Franciák a Törökökkel ide-oda tologatták egymást (Német-Angol gyarmati front nagyon sokadlagos volt elavult felszereléssel mindkét oldalon).
Orosz fronton se volt kiterjedt árokrendszer, falvak néha naponta többször gazdát cseréltek.
Ázsiában pedig Ausztrália és a Japánok kebelezték befele a központi hatalmak gyarmatait.
38.
38.
ollie92
#37: Nyugi Ooorky, akkoriban nem volt olyan technológia. Lényegében akkor indult be a fegyveripar, ami már a 2.VH-t nem állóháborúba, hanem mozgékonyabb lehetőségekbe vitte. A nácik "blietzkrieg"je az 1.VH-ban nem valósulhatott volna meg :)
33.
33.
Cooper Channel
#30: Ezt a Battlefield első részében már ellőtték, igy nem valószínü hogy megint ez lesz.
Annál is inkább, mert a World of Tanks / Warplanes és a Warthunder is erről szól.
Viszont a BF-ben mindig is sok jármű volt. Itt mi lesz? Lesz egy MarkI-es tank meg egy db repcsi? Vagy lesznek lovak :D
30.
30.
ollie92
Maga a BF4 nem sikerült jól, bár mindenki szidja, legtöbben azt túrják. Persze, fasz kivan a lézerbemérős, csipogós meglepi rakétákból. Vissza kell menni, de nem 100 évet ! WWII-t akarok ! Tigrissel a ruszki tankokat kilőni, Spitfire vadászgéppel nácira vadászni az égen...
28.
28.
pszihoapu
nagyon regota varok egy elso vh-s fps-re, szoval szerintem remek otlet!
25.
25.
Seggeszkexkluzív
Szerintem ezzel reklámmal, csak felmérik mekkora igény van egy VH-s fps-re :)
24.
24.
JBoy
Aztán nehogy valami alternatív 1914-ben játszódó 1 vh. legyen :D
23.
23.
trugler
A bf4-ben ki lehet választani olyan pályát, ami kimondottan járműves. Ha jól megcsinálják a WW1 témát, akkor az valóban tudna ütni....
22.
22.
Aanash
Na ez már érdekel.
Semmi szuper katonás hülyeség csak én és a puskám.
Jöhet, várom.
21.
21.
piskóta
Sajnos a mai gyerekek már nagyon hozzá szoktak ahhoz, hogy szuper katonákat kell irányítani. Aztán, ha egy "egyszerű" bakát, az egyszerű puskájával kell irányítani, attól meg meg vannak ijedve. Személy szerint nekem már elegem van abból, hogy a karakterem pöcsére is irányzékok vannak felszerelve, a seggébe meg mozgásérzékelő van beépítve. Legfőbb ideje egy kicsit nosztalgiázni, hogyan harcoltak nagyapáink.
20.
20.
Thor Vath
A repülők meg amúgyis duplafedeles sebességgel szállingóznak a 4-ben is, így legalább reálisabb lenne...
18.
18.
ollie92
Remélem ez csak egy troll hír !!! Most komolyan, egy állóháborús BF ? Ugyanmár...rozoga 6 km/h száguldó tankok, papírsárkány repülők, mészárszék kemperek, lovak....brrr, rossz belegondolni. Csakis WWII-ért imádkozom :) De, mint BF veterán, úgyis megveszem.
17.
17.
zozo76hun
johetnek a kezdetleges tankok meg a ketfedeles repulogepek. isteni lenne! :)
16.
16.
Rakottkrumpli
Fúj, első világháború, ott nem is se történt semi, meg tök unalmas, me van egy darab hasonló és úccse jött ki minden hónapban két tucat modern hadviseléses multis fps, meg jövőbe nanoruhásos, ezé olyat aggyanak ki még nyócat, me arra van igény(telenség) !!!!!44444!!4457%%
15.
15.
Formula1fanatic
Jó lenne, BC2 kidolgozottságú és hangulatú single résszel. Ez már a szép álom kategória, a legtöbb embert csak a multi érdekli sajnos.
14.
14.
Stranger
#10: Hát kinek milyen tartalom kell. 1942-ben még voltak csatahajók, tengeralattjárók, bombázó gépek. Voltak pályák ahol 20 tank csapott össze, volt ahol 64 repülő, stb.
Érdekes, hogy lehetőségek után kiáltasz amikor a mai BF pont, hogy egy CoD-ra lebutított pörgős infantry shooter lett, ahol tankok már csak dísznek vannak.
10.
10.
gyaloghuszar
Az ötlet jó, csak nem BF-nek...
A Battlefield legyen szerteágazó lehetőségekben, és igen fegyverbővítésekben is.
Az 1. Vh.-ban pedig nem volt red dot és hasonló kiegészítések a fegyverekre és ezek nagyon hiányoznának. Igen lehet jönni azzal, hogy a BF 1942-t is megoldották ezek nélkül, de azóta változtak a trendek és ilyen lehetőségmentes BF-et ma már nem biztos, hogy sokáig életben lehetne tartani.
De persze ne legyen igazam :)
Viszont az elképzelhető, hogy esetleg lesz a kampányban 1. Vh.-s pálya, ami viszont érdekes lenne egy jó kis Frosbite 4-el :D
9.
9.
traumraise
Kizárt. Valószínűbb hogy aki kiírta csak poénkodott vagy ezt szeretné...nagyon puritán lenne az 1. Vh plusz az csak infantry lenne ami nem passzol a BF-hez.
8.
8.
leviske
Ha ez tényleg így lesz és esetleg se a multival, se a sztorival nem lesznek gondok, akkor foghatja majd a fejét az IW meg úgy általánosságban az Activision vezetősége, miután tőlük várták ezt a játékosok már hosszú évek óta.
5.
5.
Thor Vath
Hát ez elsűlhet rosszul is, jól is... De ahogy őket ismerem, jól fog elsűlni. Baromi jó lesz vezetni azokat a hatalmas, csupalánctalp monstrumokat :D
4.
4.
Az bizony fain lenne, befizetek ra ha nem modern shooter lesz.
3.
3.
gomba56
Nagyon kíváncsivá tett ez a dolog!
2.
2.
zozo76hun
jajj de jo lenne. mar annyira unom a jelenlegi haborus (meg a jovobeli) hadviselest. egy 1. vilaghaborus Battlefield isteni lenne! :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...