Márciusban jön a Samorost 3

  • Írta: zoenn
  • 2016. február 27.
  • Megjelenés
Link másolása
Már öt éve készül a Machinarium fejlesztőinek új játéka, a Samorost 3. A srácok végre megerősítették a dátumot, ráadásul egy varázslatos előzetest is közzétettek a PC-s és mobilos címről.

A fejlesztők maradtak a kaptafánál, pontosabban a Machinarium szürreális stílusánál. A Samorost 3 egy szokatlan világba kalauzolja el a játékost. Melankolikus, álomszerű hangulatba csöppenünk benne, miközben az agyunkat is megdolgoztatja a játék.

Az Amanita Design ezúttal is gyönyörű rajzolt háttereket készített a point and click kalandjátékához, amely március 24-én landol PC-n, Androidon és iOS-en.

2.
2.
pszihoapu
#1: ez igy meg betegebb mint amilyennek latszik!:D
1.
1.
markoci555
Én a Samorost 2-n kívül még 2 játékukkal játszottam a Machinarium-mal és a Botanicula-val, mindkettő jobban bejött. (Samorost 1-gyel is talán még régen, de lehet hogy csak próbaverzió volt, vagy nagyon rövid a játék maga?)
Samorost 2-ben többször elakadtam, mert volt jó pár olyan hely, ahol csak egy bizonyos időben lehetett valamivel interakcióba lépni. Az első a tv nézős pali volt, amire azt mondom, oké, én voltam a hülye és sok próbálkozás után talán én is rájövök, de az ejtőernyős, beakadós rész röhej: 10 perc unalmas próbálkozás után megnéztem videóban mit kéne csinálni, és egyszerűen nevetnem kellett, mert oda kellett kattintani, ahova én is kattintottam többször is, változó időkben. Még videó megnézése után is egy csomószor kellett próbálkoznom mire meglett.
Ha ezen a téren javítanak rajta, jobban átgondolják, akkor nagyon örülnék neki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...