Izgalmas egyvelegnek tűnik a Nelo

  • Írta: fojesz
  • 2016. február 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Elindult a független fejlesztésű Nelo Kickstarter-kampánya, a készítők 25 ezer dollárt szeretnének összekalapozni a twin-stick shooterek és a külső nézetű akciójátékok stílusát ötvöző projektre.

Az Unreal Engine 4-re épülő sci-fi akciójáték harcrendszere használja majd ki a két stílus előnyeit: ha messzebbre lőnénk vagy térben szeretnénk látni a körülöttünk zajló eseményeket, a külső nézetet érdemes használnunk, közelharcnál vagy akár csak egy sűrűbb csatánál azonban a felülnézetet javasolják a készítők - ilyen egyszerű ez.

A harcok között felfedezés, járműves jelenetek és platformrészek várnak ránk, ha pedig végeztünk a sztorival, még egy túlélőmódban is kipróbálhatjuk magunkat, amit akár multiplayerben is tolhatunk majd. A tartalom többi része a most indult Kickstarter-kampányon múlik: a kétfős Magic & Mirrors alapjáraton 25 ezer dollárt szeretne összegyűjteni a Nelo befejezésére, de a stretch goalok teljesítésével kompetitív multira, sőt járműves játékfajtákra is számíthatunk!

Még mindig bizonytalan vagy? Akkor van egy jó hírünk, innen ugyanis letöltheted a játék egy korai verzióját, és futhatsz benne egy kört.

A Nelo várhatóan 2016 novemberében jelenik meg, és 15 dollár fejében zsebelhettek be egy példányt belőle.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...