Superhot - a nagy VR-tervek

  • Írta: Shifty
  • 2016. február 29.
  • Hír
Link másolása
A múlt héten megjelent és kiváló értékeléseket kapott Superhot premierjével nem állt meg az élet a Superhot Teamnél. A csapat most megerősítette, hogy a közelgő Xbox One-os változat mellett komoly VR-terveik is vannak. Bármit is jelentsen ez.

A sikeres Kickstarter-kalapozás után múlt héten végre megjelent az FPS műfajt felfrissítő vagy legalábbis új aspektusból megközelítő Superhot, ami a tervek szerint PC mellett később Xbox One-on is elérhető lesz, valószínűleg már márciusban. Emellett rengeteg ingyenes frissítést is kapnak majd azok, akik támogatták a játékot.

A lengyel Superhot Team azonban a játék Kickstarter-oldalán most azt is megerősítette, hogy a korábban beígért VR-terveket se felejtették el. A friss blogbejegyzés szerint már dolgoznak is a VR-változaton, és bár sok mindent nem árulhatnak el róla, azt azért elhintették, hogy nagy dolgokon dolgoznak, és egészen más élmény lesz majd VR-sisakkal játszani a játékot. A fejlesztők szerint sokkal szórakoztatóbb, mint most.

A titkolózás valószínűleg azt jelenti, hogy a PC-s VR-technológiák mellett a PlayStation VR-t is támogatni fogja a játék.

1.
1.
Seggeszkexkluzív
Off. Jön a Ghosts 2
http://ps4pro.eu/hu/2016/02/29/kiszivargott-az-idei-call-of-duty-cime/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...