Far Cry Primal - újrafelhasznált elemekből?

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 3.
  • Hír
Link másolása
Úgy tűnik, a Ubisoft megspórolt egy kis időt, elvégre ha közelebbről is megnézzük a Far Cry Primal domborzatát, rájövünk, hogy az több hasonlóságot is mutat a Far Cry 4-gyel. Az újrafelhasznált pálya tényét a fejlesztők sem tagadják.

A Gamepressure találata szerint a Far Cry Primal-féle Oros domborzata számos hasonlóságot mutat a Far Cry 4 térképével. Egy Ubisofthoz közeli forrás meg is erősítette a Kotakunak, hogy a sorozat legújabb darabjának készítésénél felhasználták az előző rész pályáját is.

Nehéz is lenne tagadni, csak nézzétek meg az alábbi két képet:

Magyarul Orost nem nulláról építette fel a montreali brigád, így ezzel némi időt és pénzt spóroltak meg a pályatervezők. Igaz, ez játék közben nekünk sem tűnt fel.

A Far Cry Primalról írt tesztünket napokon belül olvashatjátok.

25.
25.
felegyi
#24: Próbáltam poénosan összehasonlítani a kettőt, bár nem tudtam hogy Közép-Európa a helyszín, viszont nem gondoltam komolyan a Kyratot sem :)
24.
24.
Skandara
#16: A Kárpátokban játszódik... benne volt videókban is, hogy Közép-Európa és a Kárpát-hegység.
23.
23.
Extol
Én felénél járok eddig nagyon élvezem. Megérte megvenni, a gyűjtői kiadás a normál áráért jó üzlet, könyv+póló+térkép+színes grafikás fémdoboz+zenei album. Király!
21.
21.
godach
#16: Esküszöm, amúgy ez jutott eszembe. És amúgy nagyot röhögnék, ha lennének is erre utalások. :D
20.
20.
Caleon
A legtöbben, akik tényleg játszottak is vele, jókat mondanak a Primal-ról és mindehol olyan kommenteket olvasok, hogy iszonyat jó a hangulata. Úgyhogy rám egy jó diszkontnál számíthatnak.
19.
19.
Seggeszkexkluzív
tudom off.Mirrors Edge gameplay

http://www.mirrorsedge.com/gameplay?utm_campaign=medgc_hd_ww_ic_soco_fb_mec-fb-gameplay-page-mar03&utm_source=facebook&utm_medium=social&cid=2206&ts=1457026145058&sf43929681=1
18.
18.
semike
Amugy azert nem lehet ugyanaz mert i.e.10000 korul minden mas volt....:)
17.
17.
RangerFox
#16: És lehet hogy csak egy easter egg erre utalva xd
16.
16.
felegyi
Már maga a map is azt sugallja hogy Kyratban járunk, a jégkorszak idején hehe :)
12.
12.
l4cyk4
#3, #5: Toljátok fiúk! Hadd lássuk!
11.
11.
godach
Egyébként az itteniek közül, próbálta valaki? Kíváncsi vagyok rá milyen lett...
10.
10.
hedzsooo
#5: Mert már a Far Cry 2-nél is valóban lehetséges, hogy a térkép alapja ugyanez volt. ^^ :)
9.
9.
hedzsooo
#2: " érdekes a megspórolt tervezés, nem tudom mi értelme volt," Hát a válasz pedig abban is benne van, amit írtál: spóroltak. Igaz, laikusnak nehéz elképzelni, hogy pontosan mennyit is spóroltak ezzel, de hidd el, hogy nem pár 100e Forintot / néhány ezer dollárt, a semmiből kezdve ugyanis ez igen is hosszadalmas és nagy meló...
2.
2.
Extol
Kiváló játék lett a primal, a sok idegesító apróság ellenére, hogy a map használata néha kifagyasztja a játékot, vagy hogy a jaguár nem úszik, holott lételeme. érdekes a megspórolt tervezés, nem tudom mi értelme volt, én nem vettem észre mivel még nem toltam a 4-et. A 3. rés z után ez felüdülés, a Blood Dragon volt még a nagyon jó játék. Rengeteg a kölcsönhatás a játékban, hihetetlen fordulatok vannak küldetésen kívül is.
1.
1.
azureknight0715
Annak meg főleg aki a 4- részt fél óra múlva megunta. Érdekes de nálam a primal az eddigi legjobb far cry rész. Lehet csak azért mert az őskor és az íj,dárda stb közelebb állnak hozzám mint az hogy ak-val lövöldözzek. Szal jelenleg nemigen tudom letenni a gamet nagyon jó lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...