Íme, az április első PlayStation Plus-játéka

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 9.
  • Hír
Link másolása
Szokatlan módon lepleződött le a PS Plus következő ingyenes játéka. Akik előrendelték az Armature Studios új játékát, kaptak egy üzenetet, miszerint visszafizetik az árát, hiszen a Dead Star bekerül az Instant Game Collectionbe.

Általában ilyen korán még fogalmunk sincs, milyen játékok kerülnek be a következő havi Instant Game Collectionbe - a mostani eset is elég szokatlan. Történt ugyanis, hogy egy felhasználó, aki előrendelte a Dead Start, kapott egy üzenetet a PSN-től, miszerint visszakapja az árát, mivel azt hamarosan ingyen megkapják a PS Plus-tagok.

Innen pedig nem nehéz összerakni a dolgot. A Dead Star egyébként az Armature Studio multira kihegyezett twin-stick shootere, melyben akár húszfős csatákat is vívhatunk az űrben testreszabható űrhajóinkkal.

A cím PC-re is elérhető.

11.
11.
Rezsidémon
Van bármi remény arra, hogy komolyabb játékokat adjanak egyszer a Plus-ban? Mondjuk korábbi, 2 évvel ezelőtti nagyobb címet pl? Ezt a Broforce-t behúztam, aztán jót röhögtem rajta...
10.
10.
kamgecam
Jöhet, kis ráhangolódás a No mans Sky-ra.=)
7.
7.
godach
#4: Az elmúlt 2-3 hónapot említettem.
6.
6.
Yanez
A teljes lista meg nem vilagos, ugyhogy lehet remenykedni! Mellesleg mufajaban ez az urhajos cucc nem lesz rossz, csak ugye nem sok embert izgatnak az ilyen jatekok.
2.
2.
PaprikaJancsi
#1: Néha még annál is rosszabb. :D
1.
1.
godach
Most már tényleg csak nevetek. Hónapok óta (1-2 kivétellel) olyan címek jönnek, mintha Ouyára megjelenő játékok videóit szedték volna össze egy csokorba :D :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...