Nyugalom, PC-n 60 fps-sel fog futni a Dark Souls 3

Link másolása
Egy kis homokszem került a Bandai Namco marketinggépezetébe, ugyanis elterjedt az a hír, hogy a Dark Souls 3 PC-s verziója korlátozva lesz 30 fps-re. A vállalat a Twitteren és Facebookon is cáfolta a híreket.

Tegnap az a szörnyű pletyka kezdett el terjedni az interneten, hogy a Dark Souls III PC-s kiadása csak 30 fps-sel fog futni. Ez nagy eséllyel többekben felidézte a Dark Souls első részének PC-s kiadásának megjelenését, mely katasztrofálisra sikerült.

Szerencsére a Bandai Namco reagált a pletykákra, és több helyen is megerősítette, hogy a PC-s változat képes lesz 60 fps-sel futni. Igazából fura is lett volna, ha korlátozzák, hiszen a második rész mindkét verziója képes volt erre a teljesítményre. A játék egyébként PC mellett Xbox One-ra és PS4-re is megjelenik április 12-én - a gépigényt erre találjátok.

20.
20.
godach
#19: Az "Elképesztő..., Ütős lett a..... és Így néz ki a..... " mondatok kezdéseit kifelejtetted. ;)
19.
19.
Necreon
Könyörögve kérlek ne vegyétek át ezt a "nyugi...xy" kezdetű zavaróan haverkodós stílust a GameStar-tól. Nagyon gáz. Google-zz rá hogy "nyugi gamestar".
17.
17.
KENKILL
Akik szerint nem számít Souls játékokban az fps szám, nekik írnám, hogy de, nagyon is. Az egész harci mechanika egy hatalmas reflexjáték ami nemritkán tizedmásodperces reakcióidőre (de legalábbis nagyon pontosra) épít, a Bloodborne-ban pl szerintem sokat nehezített a 30fps illetve az időnkénti mégnagyobb droppok. Azért persze nem lesznek játszhatatlanok vagy sokkal nehezebbek 30fps-el, de érzékelhető a különbség. Főleg multiban jön ez elő, ha az ember sokat pvp-zik. Persze tudom manapság nagy divat az fps számon hisztizni, de ez esetben tényleg indokolt a 60.
16.
16.
GAMEROD
Kb. olyan hír hogy egy bicikli csak 40km/h-val tud menni, az autó pedig 340-el. Csak ugye nem mindegy hogy melyik típus.
8.
8.
Caleon
#7: Nyilván nem mindenkinek jön be a BB. Nekem életem egyik legcsodálatosabb játékélménye lett, pedig mint lényegében első FROM SOFTWARE játékom, nekem is méterről méterre kellett előre küzdenem magam. De megérte! :-)
7.
7.
Én a Bloodborne-nal kezdtem és 15 meghalás után eladtam inkább...tetszik a világa, az atmoszférája ezeknek, de a játszást meghagyom másnak :)
6.
6.
godach
#5: Én eddig háromszor futottam neki az első résznek, és ebből harmincszor húztam fel magam majdnem, az első fára ;)
5.
5.
FreeKatana
#4: Én háromszor futottam neki az első résznek, mire megszerettem, de akkor nagyon. Rá kell érezni.
4.
4.
godach
Hát, nem tudom. Én nem rajongok ezért a sorozatért, mert számomra nem csak nehéz, de kicsit mintha kezelhetetlen lenne. Valószínű, hogy én nem adtam neki elég időt.
Nemrég megvettem 360-ra a második részt, most meg behúztam Steamre az elsőt.
Ettől, hogy én nem szimpatizáltam (eddig) vele, viszont még nem jelenti azt, hogy nincs helye a piacon. Főleg így elgondolkodva, nem hiába van ekkora rajongótábora.
3.
3.
Ooorky
Nálam 0-val fut az összes Dark Souls, bár lehet többet is ki lehetne hozni belőle ha fel lenne telepítve.
1.
1.
Carrast
még jó, hogy meglesz a 60 fps!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...