A Battlefleet Gothic: Armada lényege

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 12.
  • Videó
Link másolása
A minap vette kezdetét a Battlefleet Gothic: Armada bétatesztje, s ennek örömére a készítők egy olyan trailerrel kedveskedtek, amely a játék főbb aspektusait mutatja be. Ki mondana nemet egy Warhammer 40K-féle RTS-re?

Aki nem tudná: a Battlefleet Gothic: Armada a Warhammer 40K univerzumában játszódó űr-RTS. A játékban négy frakció (Imperial, Chaos, Eldar és Ork) oldalán indulhatunk az űr meghódítására, mindegyikük egyedi kampánnyal rendelkezik, de ha előrendeljük a játékot, nem csupán a tegnap indult bétatesztre leszünk jogosultak, hanem ingyen megkapjuk a Space Marine-frakciót is.

Az alábbi trailer a játék főbb funkcióit ecseteli:

A játék még ebben a hónapban megjelenik PC-re.

6.
6.
Pexo
#4: A Dawn of War II video, amiről írsz:
https://www.youtube.com/watch?v=jW9BPyXkPmM
Még véletlenül sem vágták bele a fenti trailerbe, mindössze hasonlít, ami talán nem annyira meglepő, hisz mindkét esetben birodalmi hajók lép ki/be a hipertérbe.
5.
5.
Chrysh
#2: Igazad van, legyenek ebben is űrtűzoltók :D
4.
4.
Necreon
Dawn of War 2 és a Space Marine óta nem volt értékelhető W40k játék, és nálam rezeg a léc hogy ez se lesz az.

A trailerből kitűnik hogy a nyílt űr egy pici üres négyzet (látni a határait) amin valójában mozogni lehet. Megnéztem a narratív trailert, az egész sztori lassan lebegő concept artokból és "nagyon kemény lehetek mert mély hangon beszélek lassabban mint Szilszakáll" alámondásokból). Sőt, az említett narration trailer-ből volt pofájuk KÉTSZER felhasználni azt az egyetlen mozgó videót, amit 1:1-ben a Dawn of War 2-ből vágták ki és raktak be ide (a lilásrózsaszín féreglyukba úszó nagy hajó a trailer közepén és végén konkrétan egy loading képernyő volt a DoW2-ben, 1:1 ugyanaz).

Az UI-t mint ha a magyar Neocore csinálta volna, rendezetlen, ocsmány, túlrészletezett megfelelő fókuszpontok nélkül ami miatt az egész egy önmagába roskadó katyvasz. A gameplay-ből meg eddig annyit láttunk, hogy "milyen tök jól néz ki maxra bezoomolva".
3.
3.
Drazhar
Én nagyon várom, bár sosem adnék érte Steam-es árat (jelenleg 36€) majd beszerezzük leárazáskor.
A Space Marine frakciót nem nagyon értem, ha jól láttam az Imperial-nak az egyik válaszható oldala a 4 közül az Adeptus Astartes - na most tudtommal ők az űrgárdisták, szóval kíváncsi vagyok ez mit takar.
2.
2.
sasncore
#1: Képtelenek élni a lehetőséggel, pedig történetnek ott a hatalmas irodalmi anyag.
1.
1.
Perseus84
Warhammer 40k RTS nagyon is jo otlet de egy ilyen indie studiotol en nem varok sokat. Az Epicen kivul meg nem szuletett egy elvezetes W40k jatek se.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...