GDC 2016: Tyranny - íme, az Obsidian új RPG-je

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 16.
  • Bejelentés
Link másolása
A Pillars of Eternity fejlesztője marad a kaptafánál, azaz újra egy felülnézetes szerepjátékon dolgozik. A Tyranny nemlineáris kampányt kínál, ráadásul a morális döntéseinknek komoly súlya lesz a sztori alakulására.

Az Obsidian Entertainment és a Paradox Interactive bejelentette legújabb szerepjátékát, a Tyrannyt, amely egy teljesen egyedi fantasy világban játszódik. A jó és a rossz brutális összecsapására koncentrál a sztori - ám egyelőre a gonoszok állnak nyerésre. A kampány nem lesz lineáris, nehéz, morálisan nem világos döntéseket kell hoznunk, amelyek kihatnak a sztori alakulására is.

A főgonosz egy Kyros nevű figura, aki egy hatalmas háborút nyert meg nemrégiben. Mi a kurafi egyik tisztjét alakítjuk, aki befolyásolhatja a lakosságot, kicsikarva belőlük a hűséget. A megfélemlítés mindig kifizetődő.

Megjelenés még idén PC-n.

5.
5.
hedzsooo
#4: Miért javítottad ki? Az a rossz és gonosz egészen érdekesen hangzott, már-már a Trónok harcára emlékeztetett, valóban. :D :)))
3.
3.
mestermagyar
Rossz és gonosz. Egyszer örömmel fogadnék valami olyan "felnőtt" történetet ami... Game Of Thronesosabb.
2.
2.
Mortis
Őszintén örülök, hogy nem a Pillars of Eternety-t folytatják: annak a világa valahogy nem tetszett. Annak szintén örülök, hogy a döntéseket hangsúlyozzák rögtön; a Pillars nekem túl harc fókuszú volt. Összehozhatnának valami hasonlót, mint az Age of Decadence: ha egy kis stúdió képes rá, akkor az Obsidian is.
1.
1.
hedzsooo
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...