Battleborn - a megjelenés utáni tervek

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 16.
  • Hír
Link másolása
Aranylemezre került a Gearbox shootere, ráadásul azt is megtudtuk, hogy a megjelenés után több DLC is várható a játékhoz. És igen, valódi pénzért kozmetikai elemeket is vásárolhatunk.

Befejeződtek a Battleborn fejlesztésének munkálatai, és a Gearbox megosztotta velünk a megjelenés utáni terveit is. A shooterben lesznek mikrotranzakciók, igaz, csak kozmetikai cuccokat vásárolhatunk valódi pénzért, s így egyedibbé varázsolhatjuk a karakterünket. Játékmenetet befolyásoló bónuszokat nem vehetünk.

Ami a DLC-terveket illeti, a megjelenés után további öt új játszható karakterrel bővül a Battleborn, így a felhozatal 30 főre rúg majd. Az összes hős ingyenes lesz az alapjáték tulajdonosai számára.

Az első Alani, az Eldrid frakció leánya, aki gyógyító létére bizony ért a harchoz is. Különleges képességével a víznek parancsolhat. A közelgő bétateszt során minden PS4-tulaj hozzáférhet majd Alanihoz. A próbalehetőség elsőként a Sony konzolján startol, de még nem tudjuk, mikor.

Fizetős tartalmakból sem lesz hiány, egészen pontosan 5 ilyen csomag várható, áruk 5 dollár lesz. Elsősorban új PvE-tartalmakat, skineket és tauntokat kapunk a pénzünkért. A szezonbérlet 20 dollárba fáj.

A maximalisták beruházhatnak a 75 dollárba kerülő Digital Deluxe kiadásba is, amely az alapjáték mellett szezonbérletet és exkluzív kozmetikai cuccokat tartalmaz.

A Battleborn május 3-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...