Hellblade - ismerd meg Senuát!

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 17.
  • Videó
Link másolása
Alcímet kapott a Ninja Theory új játéka, ráadásul egy filmes trailert is megnézhettek a Hellblade: Senua’s Sacrifice-ról. A videó a főszereplő csinos amazonra koncentrál - azért nem kötnénk vele össze a bajuszt.

Szerencsére a Ninja Theory alaposan dokumentálja a Hellblade: Senua’s Sacrifice fejlesztését, már több mint húsz kulisszák mögötti videóval leptek meg bennünket. Ezúttal egy filmes előzetesnek örülhetünk, melyben Senua, a játék hősnője mutatkozik be előttünk.

És persze nem maradhat ki a legújabb fejlesztő napló sem. A Hellblade: Senua’s Sacrifice idén érkezik PC-re és PS4-re.

31.
31.
Yanez
#27: Azért szögezzük le, hogy nem a rendszer a balf.sz, hanem a te ízlésednek nem felel meg, különben már rég csődbe mentek volna a hasonló játékok, de épp ellenkezőleg, óriási sikernek örvendenek!
28.
28.
Raam989
#20: Azert nem szeretem a qte-t, mert en atvezetok kozben alltalaban elengedem a kontrollert, hatradolok, a szakallamt podorgetem, stb. Magyaran elengedem magam es elvezem a videot. De ha van qte-akkor nem tudok lazitani, arra koncentralok, hogy mikor jon egy qte. Es ezert sokszor nem is igazan marad meg bennem a cselekmeny. Meg azok a reszek, amikor gyorsan kell nyomkodni egy gombot, hogy kinyisson egy ajtot, vagy ladat... Mi a brantnak? Tok felesleges az egesz muvelet. (nem csak a gowban, mindenhol...)
A castlevania los2-ben pl tok jol megoldottak. Ott ki lehetett kapcsolni ezt a baromsagot. Akinek meg tetszett, az bekapcsolva hagyta. Masok is nyugodtan atvehetnek ezt...
27.
27.
Raam989
#19: Eleg szomoru, hogy komplett jatekok epulnek erre a balfasz rendszerre...
24.
24.
A Pulyka
23.
23.
#22: "a másodikat meg mintha nem is ugyanaz a csapat készítette volna."

Ez azért van mert nem ugyanaz a csapat készítette :D Capcom-ék kiadták külsősöknek...olyan is lett.A Többi mind király.
22.
22.
A Pulyka
#21: Szerintem a dmc elso része volt a legjobb, ami valojában Resi 4-nek készul. A 3. meg a 4. is jok voltak, a másodikat meg mintha nem is ugyanaz a csapat készítette volna. Az uccso dmc-t még nem játszottam, gondolom a remake-re gondolsz, amiben már sotét haju Dante van. A régiket viszont ajánlanám. Nálam sem ér fel ugyan a Gow sorozattal, de a collection-t már gombokért beszerezheted ps3-ra, annyit meg biztosan megér, a másodikat meg dobhatod a picsába :D
21.
21.
Yanez
#20: Ugy van, a GoW-ba tokeletesen beleillik a qte, anelkul kevesebb is lenne, pedig nincs is belole hu de sok.

Anno en is ki akartam probalni a DMC sorit, es meg PS2-n harom haverommal ugrottunk neki a DMC2-nek. Kb 3 ora utan vettuk is ki a lemezt, es atkoztuk a keszitoket. Hala ennek soha nem probaltam ki a DMC 1, 3 es 4-et, pedig ugy tudom, azok fenyevekkel jobbak, kulonosen a 3-ik! Az uccso DMC-t viszont kitoltam! Bar nalam nem er fel egy GoW-hoz, de azt mindenkepp elismerem, hogy egy nagyon zsenialis darab, es elvezet volt kiporgetni!
20.
20.
A Pulyka
#16: Miért lenne élvezetesebb cutscene-ben végignézni a kivégzést? Szerintem a Gow pont az a játék amibe nagyon illenek ezek a qte részek, ha elbaszod, bekapsz egy nagy sebzést, vagy meghalsz. Legalább rávesz, hogy figyelj.
A dmc sorozat is nagyon jo, de a második részt nem hogy ide, de egy vodor trágya mellé sem tenném. Eletemben még nem csalodtam akkorát egy játékban. Az egész egy monoton szar volt, elcseszett harcrendszerrel, bugyuta ellenfelekkel, mint például a mutáns tankok, akik úgy szorták az olmot mint a Vanquisben, nálad meg egy piszoly, meg egy kard, hát logikus. Ritka nagy baromság volt. Repult is a lemez kifelé :D
19.
19.
kamgecam
#16: Akkor nem lenne Heavy Rain,Until Dawn,és Talltale jétékok...
17.
17.
Yanez
Esküszöm úgy olvastam a hír címét, hogy Ismerd meg Sunát!

Raam989:
GoW-nak csak hard fokozattól kezdve van harcrendszere, de ott nagyon!
16.
16.
Raam989
#15: A qte-t meg hagyjuk. Tiszta szivembol remelem, hogy a pokol tuzen fog egni az ember, aki kitalalta...
15.
15.
Raam989
#14: Az a hulyeseg, hogy a gow jatekokat ugy vegig lehet vinni, hogy tulnyomo reszt egy fegyvert es egy gombot hasznalsz? Mert en igy csinaltam, pusztan a sajat szorakozasom erdekeben valtottam fegyvert, meg hasznaltam az eros tamadast, illetve az elkapast. Jo jatek a gow, szo se rola, de egy dmc1-2-3-4 es ninja gaiden black utan gyerekjatek...
14.
14.
#11: Én mind a hatot végigvertem többször is...nem mondtam hogy ne legyen véleményed
az mindenkinek van/lehet,de akkor is hülyeség amit írtál.
11.
11.
Raam989
#7: Az ascensionon kivul lenyomtam az osszeset, a gow3-at platinaztam is. Hagy legyen mar velemenyem rola...
7.
7.
#6: God Of War tökéletes volt,(mind a 6 rész király!)hülyeségeket ne írkálj.
Ha nem tetszik benne hogy néha megtörik a harcot egy kis gombokkal való ritmusjátékkal az a te bajod.
3.
3.
#1: Persze mióta bejelentették hogy pc-re is kiadják....addig meg lehordtátok mindennek.
1.
1.
crytek
Azta ez egyre jobban beszippant!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...