Ingyen Planetary Annihilation mindenkinek

  • Írta: Shifty
  • 2016. március 18.
  • Akció
Link másolása
Imádtad a Total Annihilationt vagy a szellemi utód Supreme Commandert? Jó hírünk van, a hasonszőrű, régimódi RTS-vonalat képviselő örökös Planetary Annihilation ugyanis most bárki számára teljesen ingyen szerezhető be.

Bár túl nagy karriert nem futott be a Planetary Annihilation, a kihalófélben lévő klasszikus RTS-vonal egyik jeles képviselőjeként mégis érdemes vele kapcsolatban megemlíteni, hogy a Bundle Stars jóvoltából most ingyenesen beszerezhető. Ehhez nem kell mást tennetek, mint ellátogatni a megfelelő oldalra, és az ott leírtakat követni. Ha ezt az akadályt sikerrel vettétek, akkor a megszerzett Steam-kulccsal máris kezdődhet a móka.

A játékról egyébként egy bétateszt erejéig foglalkoztunk.

3.
3.
markoci555
Kicsit késve írtok róla, én e-mailben kaptam az üzenetet. Gyorsan be is szereztem, az a poén, ha valaki 90 eurót fizetett érte.
Láttam a Steam értékelés szekcióban mennyire ki vannak akadva az emberek a titan-nal és egyéb ígéretek megszegésével kapcsolatban.
2.
2.
gegory
Hát nem irigyelek :S Titánnal játszottam és nem sokkal jobb vagy éppen több mint az alap így ingyen nagyon is jó az alap játék és multis mókázásra se utolsó :D
1.
1.
BMilus
Ebben az a roppant idegesítő, hogy én anno 40 Eurót fizettem a béta fázisban lévő játékért. Megjelent, ám tovább nem fog frissülni, ugyanis kiadták a Planetary Annihilation TITANS-t, egy másik játékként, ezt pedig leszarják.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...