Megjöttek az első képek a LEGO Batman-filmből

  • Írta: fojesz
  • 2016. március 22.
  • Cooltúra
Link másolása
A 2014-es LEGO-film óriási siker lett, ezért aligha meglepő, hogy a Warner Bros. azonnal ráhúzott egy komplett szériát az aranytojást tojó tyúkra. A következő felvonás kizárólag a legósított Batman-univerzumra koncentrál majd.

Szeretnénk megnyugtatni mindenkit: a LEGO-film meglepetéssikere után záporoznak majd a hasonszőrű próbálkozások a Warner Bros.-tól, 2017. február 10-én kerül mozikba a The LEGO Batman Movie, 2017. szeptember 22-én a Ninjago-mellékág, majd 2018. május 18-án érkezik a The LEGO Movie folytatása, amit egy újabb spin-off követ Jason Segel és Drew Pearce tolmácsolásában.

A The LEGO Batman Movie-ban ismét Will Arnett alakítja majd a legósított Denevérembert, rajta kívül pedig Ralph Fiennes (Alfred Pennyworth), Rosario Dawson (Barbara Gordon/Batgirl), Michael Cera (Robin), Zach Galifianakis (Joker) és Mariah Carey (mint Gotham polgármestere) is szerepet vállalt a filmben.

A Batman v Superman premierje apropóján kicsit többet is láthatunk majd a készülő alkotásból: az első képeket a galériánkban találjátok, és ha minden igaz, még egy trailert is kapunk a héten.

2.
2.
fojesz
#1: Ez független azoktól.
1.
1.
Seggeszkexkluzív
Akkor ez most valami folytatás? Mert én láttam már egy vagy 2 ilyen animációs filmet.
http://www.imdb.com/title/tt2465238/?ref_=fn_al_tt_1
meg a Lego DC Comics Super Heroes 2 része
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...