Még idén elindul The Walking Dead harmadik évada

  • Írta: Shifty
  • 2016. március 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A Telltale Games elnöke, Kevin Bruner a Mashable-nek adott interjúban megerősítette, még idén folytatódni fog a The Walking Dead-sorozat, és el is árult ezt-azt a harmadik szezonról.

Ha azt hitted, hogy a Telltale-féle The Walking Dead-sorozat Clementine történetével lezárul, akkor tévedtél, a csapat vezérigazgatója ugyanis megerősítette, hogy még az év vége előtt boltokba kerül a harmadik évad.

Ahogy Kevin Bruner nyilatkozta, ők már a második szezon elkészültekor tisztában voltak vele, milyen irányban szeretnék majd folytatni a történetet. Elmondása szerint egy nem várt megközelítéssel folytatódik majd a játék, így hiába várnak a rajongók valami olyasmit, amit esetleg össze tudnak kötni az előző részekkel, az új szezon történései nem teljesen egyértelmű alapokra építenek majd.

9.
9.
Gorrister
#8: Igen tudnak játékot fejleszteni. Ott van a Sam & Max Save the World, Sam & Max Beyond Time & Space, Sam & Max The Devil's Playhouse, Strong Bad's Cool Game for Attractive People, Tales of Monkey Island, Back to the Future The Game, Puzzle Agent, Puzzle Agent 2, Wallace & Gromit's Grand Adventures. Ezek mind jó kis kalandjátékok jó sztorival és klasszikus point&click játékmenettel. Csak aztán elkezdtek ilyen interaktív mozikat gyártani, és mivel ezekben nincs kihívás és nem kell bennük gondolkodni ezért a sok idióta megvette. Anyagilag ez nekik jobb üzlet ezért rajta maradtak ezen a vonalon.
A vicc az, hogy az itt felsorolt "régi" játékaik is mind sikeresek voltak anyagilag és szinte az összessel nyertek egy vagy több szakmai díjat is a különböző rendezvényeken. Szóval nem a megélhetésük forgott kockán amikor úgy döntöttek, hogy ezt a kreativitást mellőző új formulát követik hanem pusztán a még több pénz vezérelte őket.
8.
8.
Rakottkrumpli
Tudom, hogy most a telltale játékokra áll fel mindenkinek, de most komolyan... Ha az activision gáz, hogy minden évben eladja ugyan azt egy frencsájzban, akkor a telltale már már nemesgáz, hisz nem egy frencsájzban adja el ugyan azt, hanem konkrétan az összes "játékukban", csak ráhúzzák az épp aktuális trendi film, vagy másik játék skinjét... Ezek tudnak amúgy játékot is fejleszteni, vagy csak van egy profi történetírójuk, egy imdb accountjukmeg egy adobe flash-ük és ennyi?
Ezek a "játékok" azoknak jók, akik szeretik a jó sztorikat, csak lusták megfogni egy könyvet....
7.
7.
Skalle
Ettől függetlenül a Telltale-es Walking Dead még mindig jobb mint a tévésorozat. :P
6.
6.
Skalle
"nem várt megközelítéssel folytatódik majd a játék, így hiába várnak a rajongók valami olyasmit, amit esetleg össze tudnak kötni az előző részekkel"

Aha, szóval bármi is volt a végkimenetel számodra a második évad végén, annak nem lesz semmi jelentősége. Sokszor kicsit parasztvakításnak érzem ezeket a Telltale-es játékok elején lévő kiírásokat, hogy a történetet te irányítod és döntéseid befolyással vannak. Ugye a Walking Dead legelső részében is van döntésed, hogy egy fickót vagy egy nőt mentesz meg, csakhogy bármelyiket is mented meg azt két résszel később így is úgy is kinyírják.
3.
3.
Gorrister
Inkább a Sam & Max 4. évadát csinálnák már.
Bár azért egy The Wolf Among Us 2. évadnak, még a az interaktivitást mellőző játékmenet ellenére is, örülnék én is.
2.
2.
Macifasz
Inkább a The Wolf Among Us 2. évadát csinálják már meg. Ez a Walking Dead kezd már lerágott csont lenni számomra. :-/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...