Chronos - a felnőtteknek szánt Zelda

  • Írta: zoenn
  • 2016. március 25.
  • Videó
Link másolása
Az Oculus Rift nyitócíme lesz a Gunfire Games legújabb alkotása, melyben fiatal hősünk a gonosz megfékezésére készül. Erre jó oka van: szülőföldjét megszállták, ideje harcba indulni. Tisztára olyan, mint egy korhatáros Zelda.

Ha szigorúan a játékmenetet nézzük, akkor a Chronos simán elmenne egy új The Legend of Zeldának. Alapvetően egy akció-RPG-vel van dolgunk, melyben különféle fejtörőket oldhatunk meg. Ám a sötét, már-már horrorisztikus atmoszféra mégis érettebb közönséget követel meg.

A játékban egy rejtélyes labirintus titkát is megfejthetjük, kiderül majd, hogy ki építette ezt a roppant barátságtalan helyet és miért. A harcnál csak a megfontolt taktika vezet sikerre, az inspirációt a Gunfire srácai a Dark Soulsból nyerték.

A Chronos egyike lesz az Oculus Rift nyitócímeinek, megjelenése március 28-án várható.

4.
4.
anyad ez kurva jo.. mega fapad grafika sem gaz ilyen jatekmexhanikaval..
konzolra is jojjon
3.
3.
Naridar
Ha nem kell hozzá VR, rongyosra fogom játszani ("Oculus Rift exclusive", mit jelent? Más VR-rel nem lesz kompatibilis vagy el sem indul anélkül - mondjuk ha elég jó, utóbbit is valószínűleg modolással ki fogják tudni kerülni). A zenéje tiszta Zelda (egy kis Jeremy Soule-os beütéssel), a játékmenet inkább Dark Souls/Prince of Persia szerű egy olyan csavarral hogy öregedve a hősöd változik, más erősségei/gyengeségei lesznek (és gondolom örökké sem él úgyhogy ott van az a nyomás is) és ráadásul már hétfőn kijön! A kamerakezelés viszont VR nélkül biztos problémás lesz.
2.
2.
Skygameboy
Első látásra nagyon tetszik.
1.
1.
bema695
És ez VR exclusive lesz? Mert a VR egyáltalán nem izgat, ez viszont annál inkább.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...