Early Accessre jön a RollerCoaster Tycoon World

Link másolása
Újabb fejezethez érkezett a RollerCoaster Tycoon World szappanoperába illő története, ugyanis a kiadó bejelentette, hogy még március végén megjelenteti a játékot a Steam Early Accessen keresztül.

A fejlesztők a játék hivatalos blogján jelentették be, hogy március 30-tól elérhető lesz a Steam Early Access rendszerén keresztül a RollerCoaster Tycoon World. A korai hozzáférésű változat elég borsos áron, 50 euróért vásárolható meg. Az Atari tisztában van vele, hogy nem mindenkinek jön be ez a fajta megjelenés, ezért március 31-ig visszaadják a pénzüket azoknak, akik előrendelték a játékot.

A fejlesztők szavából azt lehet kivenni, hogy még hosszú út áll előttük és nem akarták tovább halogatni a megjelenést. A jövő héten megjelenő korai verzióban egész sok minden elérhető lesz, hiszen kipróbálhatjuk a kampányt, a sandbox és scenario módokat, valamint 10 hullámvasút és 30 másik vidámparki játék lesz megépíthető. Emellett a Steam Workshopot is támogatni fogja az Early Access-kiadás. Ahogy az lenni szokott, a további tartalmak az ingyenes frissítésekkel érkeznek majd.

5.
5.
Olaf
óó erről a játékról én nem is hallottam, és úgy megörültem, amikor láttam ezt a hírt... aztán láttam, hogy 50 € és elment tőle a kedvem.. dafuq? Ezek nem értik az early access lényegét... Ha vagyok olyan jófej, hogy a legelső alpha verziót megveszem, akkor ne a kész produktum áráért kínálják. nevetséges.
3.
3.
Dio papa
Ki a fejlesztő? Ezt már nem a Frontier csinálja?
2.
2.
belaman
remélem, az agyatlanul közül sokan megveszik
1.
1.
Miért ilyen áron adják? Mindegy, figyelemmel kísérem, mert a régebbi részeket nagyon szerettem és hátha ez is jó lesz. Az EA-vel meg akár jól is járhatnak.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...