Meglepetés Quake 3 patch

  • Írta: MikeReem
  • 2006. június 15.
  • Letöltés
Link másolása
Hosszas évek után egy új patch jelent meg mindenidők egyik legsikeresebb multiplayer FPS-éhez.
Az imént egészen véletlenül elvetődtem az id Software honlapjára, ahol igencsak meglepett a hír, miszerint letölthető tőlük egy új patch a Quake 3: Arena-hoz.

Az idén december 2-án hetedik születésnapját ünneplő játékhoz legutoljára 2002ben jelent meg a pointrelease1.32b patch. Nemrégiben azonban olyan bugot fedeztek fel a q3 autodownload kódjában, mely sebezhetővé tette a fájlátvitelt folytató gépeket. A javítás e mellett orvosol egy R_RemapShaders-nél időnként tapasztalható buffer túlcsordulást is.

A letölthető 1.32c patch:
win32
linux
mac
4.
4.
aakee
Nekem a régi patchel nem volt gondom o.O
3.
3.
Roly
lenne hát :)))

igaz, hogy nagyon rég nem toltam, és átszoktam wolf etre, ami egész más, de nem érdekel, élvezni lehet lúzerként is :D

csak ugye...hogy is mondjam, hogy ne kapjak bannt? lehet ezt még venni eredetiben?
2.
2.
MikeReem
nekem megjelenese ota a kedvenc jatekom. marmint multiban. megvannak a hibai, meg regi is mar, de nekem nem az a lenyeg. van benne valami, ami miatt nem tudom megunni. egyebkent epp ezert ez az egyetlen jatek ami 7 eve folyamatosan fel van telepitve a gepemre :)

akinek kedve van, azzal szivesen osszehozhatunk egy netes party-t!
1.
1.
Roly
kár, hogy nem tavaly jött ki. :(

soha olyan jó multikat nem jáccottam még játékkal, mint 12. osztályban péntek első 4 órájában a kvékkel. 20+ ember, állandó pénteki program (a tanár lustább volt órát tartani, mint mi hallgatni, úgyhogy bejött reggel a kulccsal, meg bezárta a 4. óra végén a termet. - ja igen, ez elektronika volt, ezért jutott mindenkinek saját gép. és a legjobb, hogy izgi volt, mert egyik héten még messze alázott valaki, a következő héten már a végén kullogott :)

valahogy imádtam :))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...