Új motorral készül a Grand Theft Auto 4

  • Írta: Daks
  • 2006. június 15.
  • Hír
Link másolása
A Rockstar egyik producere ma elárulta az MTV-nek, hogy végre felhagytak az eddig használt GTA motorral, így a negyedik rész már egy másik enginet fog használni.
A Rockstar egyik producere ma elárulta az MTV-nek, hogy végre felhagytak az eddig használt GTA motorral, így a negyedik rész már egy másik enginet fog használni.


Azt hiszem abban egyet érthetünk, hogy ideje volt már lecserélni a Grand Theft Auto 3-ban debütált jelenlegi, finoman mondva is öregecske motort, elvégre a negyedik epizód már nextgen exkluzív lesz. A fent említett úriember ma bejelentette, hogy a választás a szintén saját fejlesztésű RAGE Engeine-re esett, ami már egyszer remekül bizonyított a Table Tennis motorjaként. A játék amúgy PS3-ra és Xbox 360-ra készül, a megjelenése pedig 2007 októberére várható.
19.
19.
szutsroland
Sly_14: szerintem vegyél vissza, mert nagyon nem bírom az ilyen kis köcsögöket! Láccik h te egy kis busi konzolos vagy és még életedben nem láttál pc-t. ha igen, akkor meg nem írnál ilyet; és mellesleg egy komolyabb pc (150rugó) simán visz mindent+tucc rajta BÁRMIT csinálni! konzol meg CSAK gaméra, zenére és filmre van (esetleg net). ÉS ENNYI! Véleményem szerint az irányítása meg katasztrofális! Ne felejtsük el, honnan ered a konzol...
18.
18.
SanAndriska
ire várta, +és rossz lesz, akkor rengetefen (és bocs a helyesírási hibákért)
17.
17.
SanAndriska
Nagyon remélem. De ez még télleg messze van ám. De attól függetlenül naon várom. És a PC meg amúgy is sokkal jobb int bármi más és kész. Semmit nem használhatsz annyi mindenre mint a PC bazze. Nme tom mit szenvedtek. Most mondjuk miről neteztek? Vagy esetleg xboxról lehet netezni? Na mindegyy. A lényeg az, hogy szépnek, júnak, izgalmasnak kell lennie, vagy ez az egész hazavágja a Rockstart. Mert ha már mindenki ennyire várta, akkor rengetefen csalódnak, és sokan elpártolnak a játéktól. De ez eggyértelmű. Ez mindig így van.
16.
16.
KD
15.
15.
EA Most Wanted
Nem bírják a kis geci faszok PC-re vagy PS2-re kiadni csak szaros PS3-ra és XBOX 360- ra dugják fel magukna a CD-t :)
14.
14.
Veektorr
Amúgy meg a San Andreas történetétől jobbat sohasem fognak írni. Szal a többi GTA nem lesz olyan jó vagy ha igen akkor csak a grafika meg stb miatt.

13.
13.
Veektorr
Nincs ilyen valami progi PC-hez ami elindítja a ps-es játékokat?



12.
12.
b1csab1
Vki feltudna-e vilagositani arrol hogy egy ien atirat mennyibe kerul kb

(pl ps3-rol pc-re)???
11.
11.
ldavid
PC-n idegesítő? kérdezd meg a szaksajtót, ess pofára..............
9.
9.
pappi
Új moccik? de a csoss meg quad meg robogó meg sport mocci stílusok is megmaradnak ugye? rakjanak be endurót meg háromkerekű de ha több féle lenne a tipusokon belül az is jó lenne
8.
8.
Bbsaurus
A ps2 nem szar. A GTASA nem volt szar PS2-őn, és inkább pc volt idegesítő az irányítása. A grafikája ténleg nem volt túl jó de ez van.
7.
7.
Daks
#11 HT: meg nem jelent meg screenshot a GTA4-bol, tudnek rola, elvegre 4 eve hirszerkeszto vagyok :)
6.
6.
FallenX
Olyan mind1 hogy most mit mondanak,2007 okt. még odébb van,és 1év alatt még kismilliószor megváltozhatnak a dolgok...
5.
5.
b1csab1
Akkkor meik konzol jo ha a Ps2 nem?????? A valasz,hogy egyiksem!!!

Az egessz egy nagy rakat fos nem ernek egy kas csihanyt se!!

En is kiprobaltam a Ps2-os San Andreast de semmi feelingje sem volt...rossz iranyitas,rossz grafika stbstb!!

4.
4.
szpiiit
én veled vegyok HA-HA denem értam hogy minek egy olyan játékot konzolra csinálni ami villág életében pc-s volt? ami pc az maradjon pc!! amúgy meg sokkal jobb pc minden GTA mint akármi máson. haveromnál kipróbáltam a san andreas-t PS2 de nagyon rosz...
3.
3.
Chocho
Megjelenik majd PC-re is, csak később. Én úgy egy évet mondok késésnek.
2.
2.
rocko
Tovabbra is az a velemenyem, hogy ko fogjak adni pc-re. Csak kicsit kesobb.

Az uj motornak meg orulok, bar azert varhato is volt.
1.
1.
Daks
csinjan a szavakkal baratom
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...