Leépítések a Guitar Hero Live fejlesztőinél

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 1.
  • Gyászhír
Link másolása
Az Activision átalakítja a FreeStyle Gamest, és mintegy 50 munkavállalónak mondtak fel a napokban. Az ok prózai: a Guitar Hero Live nem hozta azokat a eladási számokat, amiket a kiadó várt tőle.

Az anyacég átalakításokba kezd a brit székhelyű FreeStyle Gamesnél, mivel a Guitar Hero Live nem fogyott olyan jól, mint azt várták. Az Activision viszont megnyugtatott mindenkit, továbbra is számít a csapat munkájára, csak nem abban a formában, mint eddig. Az Eurogamer forrása szerint mintegy 50 dolgozó került lapátra a napokban - korábban 100-nál is több alkalmazottja volt a stúdiónak.

A fejlesztő és a kiadó vezetősége már mérlegelte a jövőbeli lehetőségeket, megvitatták az összes alternatívát, mielőtt megszületett a döntés.

A Guitar Hero Live-hoz hasonlóan a Skylander SuperChargers is gyengébben teljesített a vártnál. A cég szerint ez annak tudható be, hogy az alkalmi játékosok egyre inkább a mobileszközök felé mozdulnak el, és a gyűjthető figurákkal megtámogatott játékok piaca is egyre kiélezettebb.

A FreeStyle Gamesnek korábban a DJ Herót és a Call of Duty: Online-t köszönhettük.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...