Mozikban a Hardcore Henry - és elég betegnek tűnik

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 7.
  • Videó
Link másolása
Mától kezdik el vetíteni a magyar mozik a Hardcore Henryt, melynek érdekessége, hogy belső nézetből követhetjük végig az eseményeit. Most érkezett egy új előzetes a filmhez, ez alapján elég erősnek tűnik az anyag.

Ilya Naishullerre a Biting Elbows FPS-eket idéző videoklipje után figyeltek fel, az úriember a Nightwatchot is rendező Timur Bekmambetov mentorálása mellett kapott lehetőséget arra, hogy a koncepcióból egész estés filmet neveljen ki. Így született meg a Hardcore Henry, amit mától vetítenek a hazai mozik:

A filmben olyan színészek tűnnek fel, mint Haley Bennett, Tim Roth és Sharlto Copley. Érdekesség, hogy Copley szerint ez volt az eddigi legnehezebb munkája, a Hardcore Henry ugyanis alaposan felborítja a jól bevált filmgyártási szokásokat. Ennek köszönhető az is, hogy a mozit végül nem 45, hanem 120 nap alatt forgatták le, Copleyt személy szerint háromszor rendelték vissza Oroszországba, hogy befejezzék a munkálatokat.

Hamarosan a kritikánkat is elolvashatjátok a filmről.

14.
14.
kamgecam
#11: OFF:-Tudod az emberek többsége pont olyan képmutató és prűd mint a te kommented, szóval leszállhatsz a magas lóról,....Emese. :)

ON:-Le a kalappal a dublőrök előtt, elképesztő a munka és a profizmus amit letettek az asztalra ebben a filmben. Respect.
13.
13.
azert hernyos henri FPS nezetben csajozik is? elmegy valami bdsm latex partiba a filmben? mert akkor, plussz ha egy csaj meghivm lehet elmegyek ra moziba. lanyok valaki?
9.
9.
ibus
Ez kell a mai népnek...idiótaság meg beteges hülyeségek -_-
8.
8.
#7: nem nem vartam kventin tarantinnyo sztorit, csak nem tudtam hogy henri gyerekkori neve neo.
7.
7.
Lorem Ipsum
#4: Ez egy, az elejétől a végéig pörgő akciófilm. Mit vártál, Tarantino-sztorit?
6.
6.
kamgecam
Fasza végre egy jó kis agyatlan kőkemény action-movie!
5.
5.
gomba56
#4: Henry meghal, majd újjáélesztik és feltúrbozzák...
4.
4.
Maga a nezet nekem bejon, erdekesnek tunik. De mi fszom ez hogy bekurja kezit aztan felugrik es a motorn landol? tudtam hogy e lesz belole hogy egy alapvetoen jo koncepciot tultolnak es egy latvanyokorseg lesz belole. szanalom. mentsetek meg es mondjatok hogy henri egyben egy gangsta pokemeber akinek az ilyen ugrasok alap, es akkor befogtam.
3.
3.
dcba
Komolyan ezt moziban? Max egy Youtube videonak tudom elkepzelni, esetleg ahogy irtak egy VR demonak.
2.
2.
Kreto
Nekem az a bajom vele hogy sehol máshol nem tudom elképzelni csak VR-ban. Nem tudnám végig ülni se moziban se itthon. Viszont VR-ban egy újfajta filmélmény lenne.
1.
1.
Caleon
Eddig nem tetszett, de ez most nagyon bejött. :-O
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...