Horrorjátékhoz adta a nevét a Telltale Games

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 7.
  • Bejelentés
Link másolása
Megannyi epizodikus kalandjáték után a Telltale Games nagy fába vágta a fejszéjét. Ezentúl kiadói teendőket is magára vállal, az első ilyen projektjük pedig egy horrorjáték lesz - az első artworkök szerint nem is akármilyen!

Megannyi sikeres epizodikus kalandjátékkal a háta mögött a Telltale Games a jövőben kiadói teendőket is elvállal. Az ilyen alkotások a Telltale Publishing égisze alatt látnak majd napvilágot, az első projektről már két képet is megmutattak a Twitteren.

Fontos tudni, hogy az ominózus játékot nem a Telltale készíti, hanem egy egyelőre ismeretlen partnerstúdió. A képek mindenesetre eléggé hátborzongatóak, és az biztos, hogy az anyag kőkemény horror/túlélőjáték lesz.

Bővebb részletek még ma várhatóak - maradjatok velünk!

4.
4.
nabar
A 7 days to die -rol van amugy szo
3.
3.
Extol
Hát ez a két kép nem sok
2.
2.
markoci555
#1: Az volt az első játékom amihez köze volt a Telltale-nek, valami fillérekért szerezhettem be azt az elvetemült állatot :D Nem is tudtam, hogy azt nem ők készítették.
1.
1.
Gorrister
Már a 2011-es "Hector: Badge of Carnage" című játéknál is csak kiadóként voltak jelen. Az egy nagyon király kis kalandjáték volt, eléggé elborult brit humorral.
Bár az még egy nagyon más Telltale éra volt. Az utána következő évben kezdtek elqrvulni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...