Folytatódik a Fable Legends fejlesztése?

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 8.
  • Pletyka
Link másolása
A legújabb szóbeszédek szerint akár meg is menekülhet a márciusban bezárt Lionhead legutóbbi fejlesztése, a Fable Legends. Belsős források szerint a még megmaradt alkalmazottak és a Microsoft is nyitott a kérdésben.

Egy hónappal ezelőtt hidegzuhanyként ért mindenkit, hogy a Microsoft bezárta a Lionhead stúdiót és ezzel törölte a jó ideje fejlesztés alatt álló Fable Legendset. Most viszont biztató hírek érkeztek, több belsős forrás is állítja, a csapat még megmaradt tagjai és a Microsoft épp arról tárgyalnak, hogy valahogy mégiscsak be kellene fejezni a játékot.

Az MCV számolt be arról, hogy bár a Lionheadnek bedolgozó külsősök már rég elhagyták a stúdiót, a szerződéses alkalmazottak még mindig a cég munkatársai, ennek megfelelően a Microsoft velük még tárgyalásban áll. A párbeszéd alapját pedig a Fable Legends szolgáltatja, a belsős források szerint ugyanis megvan rá az esély, hogy mégis elkészüljön a játék, amit a még megmaradt munkatársak fejeznének be, de már egy új, független stúdióként.

A redmondiak nem kommentálták a hírt.

4.
4.
Gaboo77
Én mivel játszok a bétával, ne értek egyet a negatív véleményekkel. Persze jobb lenne a Fable 4. De ez a játék sem rossz! Ráadásul kifejezetten szép! Szurkolok, hogy befejezzék!
3.
3.
crytek
Ha ezt a f2p multis fost akarják befejezni inkább ne. Valami jóságos single-t adjanak ki pl a Fable 2-öt!
2.
2.
kopic
#1: Egyetertek. Videók alapján valami iszonyat fhos volt. Ha nem Fable a neve, akkor azt mondom OK, de igy...
1.
1.
Gorrister
Sajnálom a Lionhead stúdió bezárását de azért az pozitív hozadéka volt a dolognak, hogy lelőtték ezt a borzadályt. Maradjon is így!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...