Még több pletyka az új The Legend of Zeldáról

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 11.
  • Pletyka
Link másolása
Az általában elég jól értesült Emily Rogers szerint a korábban csak Nintendo Wii U-ra megerősített The Legend of Zelda valóban elkészülhet Nintendo NX-re, ráadásul úgy néz ki, ezúttal két főhőse is lesz a játéknak.

A két évvel ezelőtt bemutatott Zelda-játékról gyakorlatilag még mindig nem tudni semmit, így minden egyes apró hírmorzsára azonnal lecsapnak a rajongók. Ezúttal az általában megbízható híreket szállító Emily Rogers hintett el egy-két újdonságot.

Az első, hogy a korábban sokáig Nintendo Wii U-exkluzívnak hitt Zelda jó eséllyel követi a Twilight Princess példáját, és két platformra fog megjelenni; kapunk egy Wii U-s és egy látványosabb NX-es változatot is.

A másik érdekes pletyka pedig az, hogy az új felvonásban akár már női Linkkel is nekivághatunk a nagy kalandnak. Rogers szerint abban is nagyot újít a sorozat új epizódja, hogy a kevésbé fontos és meghatározó NPC-k mindegyike kap majd szinkront, így a játék hatalmasnak ígérkező nyílt világa tényleg megtelik élettel, mi pedig bárkivel szabadon szóba elegyedhetünk majd.

9.
9.
north
#8: Nem lehet adni neki valami bant vagy warnt vagy ilyesmit? Mondjuk lehet otthon nem foglalkozik vele senki azért olyan amilyen :P
8.
8.
Norbiii
#7: tatármártás2-vel nem kell foglalkozni, soha egy rossz szót nem szóltam hozzá, de csak azért regisztrált, hogy engem ócsároljon, mindenhová beírja, hogy én b*zi vagyok, most már Te is az vagy....megpróbálok nem foglalkozni az ilyen bunkó, és tahó emberekkel!
7.
7.
north
kimoderált üzenet
4.
4.
aordog
Megveszem WiiU-ra. Bízom benne, hogy a kêt verzio között nem lesz nagy eltèrès ;)
1.
1.
myrte
Ennyi év fejlesztés után biztos nagyon jó lesz, már alig várom!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...