No Man's Sky - ilyen egy űrkalandor napja

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 11.
  • Videó
Link másolása
Még mindig nem tudod, mitől lesz tartalmas vagy éppen változatos a No Man's Sky játékmenete? Az IGN First és egy húszperces kedvcsináló jóvoltából most egy kicsit közelebb kerülhetsz a válaszhoz.

Még mindig rengetegen szkeptikusak a Hello Games új játéka, a No Man's Sky kapcsán. A procedurálisan generált univerzumban felfedezőként sokszor mi magunk leszünk az elsők, akik meghódítják majd azt a planétát, amelyen éppen leszállunk. Jó eséllyel mi leszünk az elsők, akik az ott található idegen civilizációval kapcsolatba lépnek vagy éppen kibányásszák a nyersanyagkészletet, amelyek a kraftolás alapjait is képzik. Ez utóbbi azért is lesz fontos, mert egy-egy planéta meghódítása nem csak abból áll majd, hogy leszállunk és bóklászunk. Érdemes előbb feltérképezni, mi vár ránk, hiszen szélsőséges körülményekkel, nem várt nehézségekkel vagy éppen veszélyes állat- és növényvilággal találkozhatunk.

A No Man's Sky június 22-én jelenik meg, PC-re és PlayStation 4-re. Előbbi gépigényét itt olvashatjátok.

15.
15.
KopyAti
Hát, kiváncsian várom mi lesz ebből!
10.
10.
Tr4nCe
Csak engem zavar ez a kontrolleres mozgás? :D Mintha lassított felvételt néznék...
Kíváncsi leszek rá, de biztos megvárom az első visszajelzéseket a gémről.
9.
9.
gomba56
Nem is tudom! Olyan lélektelen! A technikai megvalósítás a sok lehetőség szép és jó, de így küldetések nélkül, történet nélkül eléggé uncsi lesz! Craftolás, bóklászás gyűjtögetés. Ha multiban meg ekkora térben elvesznének a többiek! Lehetne több "emberi" npc, esetleg mint a Mass Effectben lehetne több élet! Nagy űrbázisok több ezer "élő" npc-vel! Most vagy nem mutatják direkt ezeket, vagy nincs benne semmi.
8.
8.
bitbandita
Az elején érdekes az a nyersanyag begyűjtés. Azokra a nagy piros kristályokra azt mondja a faszi (meg a játék), hogy Plutónium. Hogy nem ilyen kristályos formában létezik, és nem piros, az egy dolog, kicsire nem adunk. De elő sem fordul a természetben, a Plutónium egy mesterséges fém, urán izotópokat bombáznak neutronokkal (nagyon röviden).
5.
5.
kamgecam
Kurva nagy respect a készítõknek hogy meg tudák valósítani ezt a játékot.Szerintem sokan rá sem döbbennek hogy technikailag mekkora dolgot vittek végbe a fejlesztõk.Töltés nélküli végtelen univerzum?Na menjenek a csába!O_O Kiváncsían várom a játékot.
3.
3.
psy123
ez még mindig nagyon igéretes játék. remélem nem fullad unalomba egy idő után, és tényleg változatos marad sokáig.
2.
2.
markoci555
Csak beletekergettem, így nem mondhatok teljes véleményt róla, de szerintem még mindig ugyan azt mutogatják. Nem olyan rég volt valami 10 perc gameplay, ebben sem lehet sokkal több dolog, nincs kedvem végignézni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...