Hét darab friss animáció a szerverünkön!

  • Írta: fojesz
  • 2006. június 17.
  • Letöltés
Link másolása
Az utóbbi időben nem túl sok videó látott napvilágot, így három hajszálunkból kettő rögtön ki is hullott a jelenlegi felhozatal begyűjtésének nehézségei révén.
Az utóbbi időben nem túl sok videó látott napvilágot, így három hajszálunkból kettő rögtön ki is hullott a jelenlegi felhozatal begyűjtésének nehézségei révén. A Bet On Soldier hatalmasat bukott annak idején, bár a képek és videók alapján ígéretesnek tűnt az online-FPS: a Blood of Sahara alcímű kiegészítő remélhetőleg javít valamelyest a játékosok által alkotott közvéleményen. Nézzétek meg a most megjelent - teljesen ingém - animációt, s ítélkezzetek! Kiemelendő még a Gun Showdown trailerje is - a Gun című vadnyugati GTA-nak PSP-s változata ez, s a videó a többjátékos módot mutatja be, mely a nagytestvérből kimaradt. Érdemes vetni rá egy pillantást, ahogy az összes többi videóra is!
A nap videója
Pirates of the Caribbean: Online
Trailer

Az azonos című mozisiker alapján készülő MMO-játék hatalmas durranásnak ígérkezik: kalózokat toborozva bandákat hozhatunk létre, s rabolhatunk tengeren és szárazföldön egyaránt. Karakterünket teljesen a saját szájízünk szerint formálhatjuk külsőleg, továbbá hatalmas vívópárbajok illetve hajócsaták lebonyolítására is lehetőségünk lesz. Minket meggyőzőtt!


A videó letöltése (8,83Mb)

3.
3.
FNorberto
Ugye a pirets of the.....-ának nem ilyen lesz a grafikája?
2.
2.
lewton6
tetszik ez a fejmozgatásos dolog :)
1.
1.
zoenn
Armed Assault HUD-ja, tiszta Operation Flashpoint 1 feeling, mikor jön már?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...