Májusban érkezik a Shadwen

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 14.
  • Megjelenés
Link másolása
A finn Frozenbyte legújabb játékára már a jövő hónapban lecsaphatunk, a hír egyenesen a fejlesztőktől érkezett egy rakás friss látnivalóval együtt. A Shadwen egy sallangok nélküli lopakodós cím lesz - nem is akármilyen!

A Trine-játékok fejlesztője, a Frozenbyte egészen más műfajban tette próbára magát. A Shadwen egy vérbeli lopakodós játék, melyben egyetlen cél létezik: maradj láthatatlan. Hősnőnk egy kegyetlen király megölésére vállalkozik, ám bosszúhadjárata során egy árva kislánnyal, Lilyvel találkozik, aki aztán minden lépését követni fogja.

Rajtunk múlik, hogy milyen példát mutatunk a mentoráltunknak: ölünk vagy nem ölünk. Emellett a pályákat szabadon bejárhatjuk, és az időt is megállíthatjuk, ha a helyzet úgy hozza. A fizika segítségével megannyi merényletet hajthatunk végre, illetve csapdákat is állíthatunk.

A fejlesztők bejelentették, hogy a Shadwen májusban landol PC-n és PlayStation 4-en. A demóval játszók az eredetileg tervezett 35 dollárról 14,99 dollárra szorították le játék árát.

Friss screenshotok:

4.
4.
felegyi
Kicsit fintorogtam, a kommenteket olvasva nem csak én :)
3.
3.
KeXxX
Nem ez az a játék, amit ha minél többen játszunk vagy próbálunk ki, akkor olcsóbb lesz? Mert közben bejelentették ezt a "stealth-action" szart PS4-re is.. nekem nem jött be a demó. Roppant gyenge próbálkozás. Ha észrevesznek, visszatudsz tekerni, de van hogy nem és elölről kezdődik minden..
2.
2.
crytek
#1: Legalább hamarabb ott lesz valami bundleba! Várjuk oda szeretettel.
1.
1.
XuChi
Hát a videó alapján vér gagyi az egész :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...