Dark Souls III - ősszel jön az első DLC

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 15.
  • Megjelenés
Link másolása
Bizonyára még nem értetek a Dark Souls III végére, lévén csak a héten jelent meg a From Software szerepjátéka, de nem árt tudni, mikor kapunk hozzá új tartalmakat. Nos, leghamarabb iskolakezdéskor.

Nem kell sietnetek a Dark Souls III végigjátszásával, hiszen az első kiegészítőre még jó pár hónapot kell várnotok. A Bandai Namco illetékese a Videogamernek elhintette, hogy a szerepjáték első DLC-je ősszel érkezik, majd valamikor utána a második is. Ez utóbbival véget is ér az expanziók sora.

Jelenleg semmi biztosat nem tudunk a friss tartalmakat illetően, bár a kiadó korábban már utalt rá, hogy új páncélokra, ellenségekre, fegyverekre, főellenségekre és helyszínekre számíthatunk a bővítményekben. A DLC-ket külön is megvásárolhatjuk, illetve beruházhatunk a 25 dolláros szezonbérletbe is.

A Dark Souls III-at már javában nyüstöljük és hamarosan beszámolunk a tapasztalatainkról.

11.
11.
kamgecam
#6: :D
Hát én is!majdnem kivágtam a kukába,aztán fél évvel később folytattam a játékot!
10.
10.
Wyatt
Egy amolyan Scholar of the first sin féle kiadást szeretnék belőle
6.
6.
p3ti
#2: Azon vért h*gyoztam, de jöhet!
4.
4.
pierre le fou
Srácok, van egy komoly problémám a játékkal, és sehol nem láttam megoldást rá, kérlek jelezzetek, ha ti is észleltetek hasonlót!

A második boss után, amikor jön a "raise banner" rész és elvileg akkor van egy video, amit nekem nem tölt be, csak fekete képernyő és kész. A játék nem fagy le, fut tovább, de onnan sehova tovább, le kell állítanom feladatkezelőben.

Próbálkoztam más kaszttal, grafikai módosításokkal, sőt még a codecjeimet is leszedtem, de semmi nem hozott javulást. Ötletek? Köszi előre is!
3.
3.
A játék imádnivaló, 5 boss már fekszik, este jutottam el a hatodikig. :)
2.
2.
kamgecam
#1: Én meg a Demon's Soul remaster kiadást!
1.
1.
roli33
Ebből is lesz teljes kiadás biztos. Sőt, én már a "The Souls Collection"-t várom! :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...