Bemutatkozott Dean Hall VR-játéka

Link másolása
Még a 2015-ös E3-on jelentette be a DayZ megálmodója, Dean Hall, hogy játékot készít a HTC Vive-ra. Most végre bemutatkozott a fejlesztés, melynek címe Out of Ammo, és a Steam Early Accessen már meg is vásárolható.

Dean Hall és csapata, a RocketWerkz leleplezte a HTC Vive-exkluzív VR-játékát, az Out of Ammót - a cím már meg is vásárolható és ki is próbálható a Steam Early Acess rendszerén keresztül. A HTC VR-szemüvegét egyébként a héten mi is kipróbáltuk, fojesz beszámolóját erre találjátok.

Az Out of Ammo egyfajta tower defense-FPS hibrid, melyben a reflexeinken kívül a stratégiai érzékünkre is szükségünk lesz. A hullámokban támadó ellenfelek visszaverésére építhetünk tornyokat, letelepíthető gépfegyverállásokat, valamint légi támogatást is kérhetünk. A saját katonáink között szabadon ugrálhatunk, így bárki felett átvehetjük az irányítást.

A játékban öt különféle kaszt található (rifleman, sniper, rocketeer, medic, engineer), melyek másféle képességekkel és fegyverekkel rendelkeznek. Emellett négy eltérő hangulatú helyszínen tehetjük próbára magunkat.

17.
17.
ollie92
Ezért a borzadályért elkérnek 15 dollárt -.-
16.
16.
Henry82
#14: Nem kell ahhoz mindent kipróbálni, hogy meg tudja ítélni az ember, én ebből a videóbol megmondom neked, hogy ez a játék egy fos. Gamer szemmel egy vicc, gyerekeknek készült játékokban meg ne lövöldözzünk.
15.
15.
Henry82
Ez azért kemény így 2016-ban:)
Ha vettem volna Vive-ot és ez lenne az első játékom, nagyot kúrnék az asztalra, hogy ezért bizony megérte:)
14.
14.
Derivel
#12: Honnan tudod, hogy ez a játék fos? Gondolom, még nem próbáltad.
A DayZ-nél pedig már régóta nem igazán dolgozott. A Bohemia megvette az öltetét, és utána ők dolgoztak rajta, mert ők jobban értenek a motorhoz. Dean Hall legfeljebb pár ötletet adott a játékmenettel kapcsolatban. Nem csoda, hogy lemondott, mert nem volt mit tennie.
13.
13.
Seggeszkexkluzív
Ez gondolom ilyen ingyenesen letölthető játék lesz.
12.
12.
godach
#7: Nem. Ez egy olyan ember által kreált fos, aki a DayZ Early Access verziójából (ami még mindig az) eladott 2015 Januárjáig több mint 3 millió darabor, majd lelépett.
11.
11.
markoci555
Nem a kinézet a rossz, hanem a játék maga, nekem nem jönne be hosszú távon egy hullámokban érkező monoton lövöldözés.
10.
10.
shatterhand
Dobtam egy hátast
8.
8.
Yanez
Először a videót láttam, azt hittem egy Minecraft kiegészítő. Legalább nem kellesz hozzá erős vas.
7.
7.
Derivel
Nekem nincs bajom a kinézettel. Ez egy max 1-2 tucat emberből álló kezdő csapat első játéka, ráadásul VR-ra. Nem várhatjuk, hogy egy AAA szintű grafikát dobjanak össze.
6.
6.
Tokodboy
Jó lesz idejében megtanulni, hogy egyik VR-s játék sem lesz igazán szép :)
4.
4.
Angelwing
szép grafikai motorra nem futotta
2.
2.
Ooorky
Grafika alapján PS4 VR-ra optimalizálták.
1.
1.
ArrowCross
Hát eléggé ocsmány egy játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...