Két új VR-játékot is bejelentett az Insomniac

Link másolása
A Ratchet & Clanket és a Sunset Overdrive-ot is fejlesztő Insomniac Games két új Oculus Rift-exkluzív alkotást jelentett be. A stúdió így már három VR-játékon is dolgozik.

Még a tavaly nyári Oculus-konferencián jelentette be az Insomniac az Edge of Nowhere-t, melyről megtudtuk, hogy június 6-tól lesz elérhető az Oculus Store-ban. A csapat újabb játékbejelentésekkel is készült: bemutatták a The Unspokent és a Feral Ritesot.

Kezdjük az utóbbival: a Feral Rites egy merész vállalkozás az Insomniac részéről, hiszen egy open world VR-játékról van szó. A fejlesztők állítása szerint a cím a Zelda-sorozatra jellemző felfedezést fogja ötvözni a God of War brutális kombóalapú harcrendszerével. A történet szerint főhősünk egy megölt utódja, aki bosszúszomjasan tér vissza elátkozott szülőföldjére, a Stone Fang szigetre.

A játékban God of Warhoz hasonlóan fix kameraállások lesznek, ezeket pedig a fejünk mozgásával tudjuk majd irányítani. A harcok során azt az ellenfelet fogja becélozni a karakterünk, amelyikre ránézünk. A megjelenés 2016 őszén várható, kizárólag PC-re.

A másik frissen bejelentett játék a The Unspoken, melyben varázslóként vehetjük fel a küzdelmet más játékosok ellen a virtuális Chicagóban. Elengedhetetlen lesz az irányításhoz az Oculus saját fejlesztésű (és még megjelenés előtt álló) kontrollere, az Oculus Touch, mellyel 25 különféle támadó és védekező varázslatot tudunk majd megidézni. Ez a játék is csak valamikor év végén jelenik meg.

5.
5.
Tokodboy
#4: Plusz hányingerrel meg szemcses keppel bónuszként. :)
4.
4.
#3: Talan a Rigs lehet legkozelebb majd az elmenyhez, illetve normalis autos jatekok, de mindenkeppen szerintem azok, amikben "bele kell ulni" valamibe, mert az a szobadban is hiheto, hogy beultel egy mechaba, kocsiba, tankba, stb. Olyan, amiben futkosni kene, mint egy Battlefield az eselytelen, ott kb a normal kontroller kene de az meg akkor normal jatek csak 3d-ben sisakkal a fejeden....
3.
3.
Wyatt
Nekem olyan Kinect érezésem van ezektől a VR játékoktól. Kiváncsi vagyok leszneke majd erre normális AAA játékok
2.
2.
gegory
The Unspoken elégé railshooter filingje van :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...