Kiderült, hogy mikor jön a World of Warcraft: Legion

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 19.
  • Megjelenés
Link másolása
Napra pontos megjelenési dátumot kapott a World of Warcraft hatodik kiegészítőlemeze. A játékot már elő is rendelhetik a rajongók, akik így idő előtt hozzáférhetnek majd az új kaszthoz.

Augusztus 30-án kerül boltokba a legújabb World of Warcraft-kiegészítő, a Legion. A játék az új fegyverek és helyszínek mellett egy új kasztot (Demon Hunter) is felvonultat majd, emellett megújítja az Honor-rendszert, és behozza a Class Hallt is, ahol a rended követői tobzódhatnak két küldetés között.

Az adalék már előrendelhető, három különböző kiadásra csaphatunk le. A 45 euróba kerülő Standard Edition mellett érkezik a 60 eurós Digital Deluxe Edition, ami egy hátassal és egy pettel lepi meg a rajongókat, de a Heroes of the Storm, a Diablo III és a StarCraft II rajongói számára is tartogat ajándékokat. A 75 eurós Collector's Edition ezeken kívül képeskönyvet, soundtracket, kulisszák mögötti videókat és egérpadot tartalmaz még.

Az előrendelők egy korai teszt keretében még a megjelenés előtt futhatnak egy kört az új kaszttal (a részletekre még várunk), illetve arra is lehetőséget kapnak, hogy egy karaktert kapásból felhúzzanak a 100. szintre - a Legion szintsapkája 110-es lesz.

1.
1.
markoci555
Ahogy szokott lenni, a videó az k*rva jó!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...