Dátum nélkül maradt a Marvel-féle Inhumans

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 25.
  • Cooltúra
Link másolása
A Marvel megerősítette, hogy miután két új szereplővel bővült jövőbeli moziverzuma, a harmadik fázisra tervezett X-Men-válasz, az Inhumans egyelőre kikerül a naptárból.

Ugyan sokáig úgy nézett ki, hogy a Marvel 2014-ben bejelentett harmadik fázisában biztos helye lesz az Inhumans csapatának, most már biztossá vált, hogy egy időre inkább parkolópályára helyezi a kockázatos projektet a stúdió.

Az Agents of S.H.I.E.L.D. tévésorozatban felvezetett mutánsok csapata ugyanis az eredeti tervek szerint 2018 novemberében mutatkozott volna be, de időközben két új filmmel is bővült a harmadik fázis. Egyrészt a Hangya kapott egy folytatást, amiért először 2019. július 12-re tolták át a premiert, de hetekkel ezelőtt az is biztossá vált, hogy Pókember is hazatér. Utóbbi önmagában nem lenne akkora tragédia, de a Disney által folytatott Indiana Jones is 2019 júliusában kerülne mozikba, egészen pontosan július 19-én, így az Inhumans kényszerhelyzetbe került. 

Kevin Feig pedig úgy döntött, hiába A galaxis őrzői sikere, az amúgy is rizikós vállalkozást inkább kiveszik a harmadik fázisból. Jelen állás szerint ez azt jelenti, hogy a Black Bolt, Medusa, Karnak, Gorgon, Triton, Crystal, Maximus the Mad és Lockjaw alkotta csapat saját filmje dátum nélkül maradt. Aggódni viszont egyelőre felesleges, a negyedik fázisban ugyanis még vannak szabad időpontok, így azok valamelyikére nyugodtan pályázhat a projekt.

1.
1.
godach
Kár. Pedig érdekesnek tűnt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...