Blackroom - íme, John Romero új játéka

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Az ígéreteknek megfelelően tegnap bemutatkozott John Romero új játéka, amely a Blackroom címet viseli. Az FPS játékmenete az id Software klasszikusait idézi majd, a történet viszont sokkal fontosabb szerephez jut.

A Blackroom főhőse egy Santiago Sonora nevű mérnök, aki a Hoxarnál dolgozik. A vállalat kiemelt szerephez jut a történetben, az gyártja ugyanis a Blackroomot, amely holografikus technológia segítségével képes arra, hogy különböző virtuális világokat szimuláljon a felhasználói számára. Mikor a rendszer meghibásodik, Sonora kapja a feladatot, hogy a különböző alternatív valóságokon átutazva, rábukkanjon a bug forrására.

Így az FPS-ben eljutunk majd a viktoriánus korba, a vadnyugatra, de még a kalózok közé is, a játékmenet pedig az id-klasszikusokat fogja idézni, azzal a különbséggel persze, hogy itt sokkal nagyobb hangsúly lesz a sztorin. Ennek megfelelően a központi játékmód az egyjátékos rész, és bár kapunk multiplayer játékfajtákat is (kooperatív módot, 1v1-es deathmatchet, free-for-allt és hasonlókat), Romeróéknak nincsenek eSportos ambícióik. A Blackroom mellé modkészítő és opcionálisan elérhető Challenge-ek is járnak majd.

A játékot Romero Night Work Games nevű csapata fejleszti, és Adrian Carmack is közreműködik a munkálatokban. Ha minden igaz, 2018 telére készülnek el vele, a PC-exkluzív címre most a Kickstarteren gyűjtenek - 700 ezer dollárra lesz szüksége a srácoknak:

Köszi, Seggeszkexkluzív!

9.
9.
Őrnagy
Engem dühít, hogy manapság mindenre a kickstarteren gyűjtenek. Így kicsi az inspiráció, hogy valóban jó és eladható játékot készítsenek. Szerezzen befektetőt, aki elvárja a minőséget, és vállaljon anyagi felelősséget!
8.
8.
kastorhun
Ígéretesnek tűnik, de nem biztos hogy összegyűlik rá a pénz.
5.
5.
latis666
Én ettől a palitól nem várok nagy játékot. Értem hogy legenda de rég nincs már nyeregben. Aztán persze ne legyen igazam...
4.
4.
Macifasz
Hm...felcsigázott a sztori, engem is megnyertek. :-)
3.
3.
Multiplayer Maps - 6 Built In + Community Maps
Fully Moddable, Run Dedicated Servers, Create Maps
New Soundtrack by acclaimed metal guitarist George Lynch

Már ezzel megnyertek.
1.
1.
Csoki80
Hát nem erre számítottam (rosszabbra), így elsőre érdekes a körítés, remélem sikerül megvalósítani. Hajrá!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...