Blackroom - íme, John Romero új játéka

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 26.
  • Bejelentés
Az ígéreteknek megfelelően tegnap bemutatkozott John Romero új játéka, amely a Blackroom címet viseli. Az FPS játékmenete az id Software klasszikusait idézi majd, a történet viszont sokkal fontosabb szerephez jut.

A Blackroom főhőse egy Santiago Sonora nevű mérnök, aki a Hoxarnál dolgozik. A vállalat kiemelt szerephez jut a történetben, az gyártja ugyanis a Blackroomot, amely holografikus technológia segítségével képes arra, hogy különböző virtuális világokat szimuláljon a felhasználói számára. Mikor a rendszer meghibásodik, Sonora kapja a feladatot, hogy a különböző alternatív valóságokon átutazva, rábukkanjon a bug forrására.

Így az FPS-ben eljutunk majd a viktoriánus korba, a vadnyugatra, de még a kalózok közé is, a játékmenet pedig az id-klasszikusokat fogja idézni, azzal a különbséggel persze, hogy itt sokkal nagyobb hangsúly lesz a sztorin. Ennek megfelelően a központi játékmód az egyjátékos rész, és bár kapunk multiplayer játékfajtákat is (kooperatív módot, 1v1-es deathmatchet, free-for-allt és hasonlókat), Romeróéknak nincsenek eSportos ambícióik. A Blackroom mellé modkészítő és opcionálisan elérhető Challenge-ek is járnak majd.

A játékot Romero Night Work Games nevű csapata fejleszti, és Adrian Carmack is közreműködik a munkálatokban. Ha minden igaz, 2018 telére készülnek el vele, a PC-exkluzív címre most a Kickstarteren gyűjtenek - 700 ezer dollárra lesz szüksége a srácoknak:

Köszi, Seggeszkexkluzív!

9.
Őrnagy
Engem dühít, hogy manapság mindenre a kickstarteren gyűjtenek. Így kicsi az inspiráció, hogy valóban jó és eladható játékot készítsenek. Szerezzen befektetőt, aki elvárja a minőséget, és vállaljon anyagi felelősséget!
8.
kastorhun
Ígéretesnek tűnik, de nem biztos hogy összegyűlik rá a pénz.
5.
latis666
Én ettől a palitól nem várok nagy játékot. Értem hogy legenda de rég nincs már nyeregben. Aztán persze ne legyen igazam...
4.
Macifasz
Hm...felcsigázott a sztori, engem is megnyertek. :-)
3.
Multiplayer Maps - 6 Built In + Community Maps
Fully Moddable, Run Dedicated Servers, Create Maps
New Soundtrack by acclaimed metal guitarist George Lynch

Már ezzel megnyertek.
1.
Csoki80
Hát nem erre számítottam (rosszabbra), így elsőre érdekes a körítés, remélem sikerül megvalósítani. Hajrá!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...