Rajongók javítják ki a Fallout 4 hibáit

  • Írta: fojesz
  • 2016. április 26.
  • Letöltés
Link másolása
A Fallout 4 sem sikerült éppen bugmentesre, ráadásul a Bethesda nem is tudja felvenni a versenyt a közösség tempójával. Most egy rajongói patchet mutatunk be nektek, amely "kijavítja a játék összes hibáját".

Ha őrületbe kergetnek a Fallout 4 hibái, és nem tudsz várni, míg a Bethesda kigyomlálja a bugokat a játékból, ajánljuk figyelmedbe ezt a rajongói javítást, amely arra hivatott, hogy leszámoljon a cím összes problémájával.

Természetesen csak PC-re érhető el, és szükséges hozzá a hivatalos patch 1.5.146-os változata, de mindenképpen érdemes ránézni. A fenti linken találjátok a telepítéssel kapcsolatos infókat, itt pedig a változtatások listáját.

17.
17.
Formula1fanatic
#11: A creation kit-re gondoltam... Amúgy én nem láttam még bugmentes játékot.
16.
16.
Heldengeist
#7: Én első végigjátszásra belefutottam, hogy Esbern nem nyitott nekem ajtót, bárhányszor töltöttem újra. Egyébként nálam a szinkronja is végig hiányzott, miatta kellett bekapcsolnom a feliratot, hogy legalább tudjam, miről pofázik.
15.
15.
Raam989
#14: Meg ott a legujabb unreal tournament is. Azt nyiltan a kozosseggel egyutt fejlesztik. Az is ennek a jovokepnek az elofutara...
14.
14.
Raam989
#13: Persze nem gondolom komolyan, hogy igy lesz, de amilyen szanalmas manapsag az ipar, siman latok benne raciot...
13.
13.
Raam989
#11: Ugy ertem, hogy a fejlesztok kiadnak egy felkesz, vagy bugos jatekot, majd hivatalosan is a kozossegre bizzak a befejezest/debugolast.
Jelenleg ez a rendszer mukodik (a fenti is erre pelda), csak ugye nem hivatalos formaban. Ha jol tudom a pc-s dark souls eseteben pl a kozosseg oldotta meg a jatek optimalizalasat (a dsfix vagy mi), es ez olyan jol sikerult, hogy steamen alapbol, hivatalos patchkent tolti le a rendszer.
12.
12.
daenath
Na iogen, a B nem hulye! Minek fizetni teszteloket ha a modder kozoseg ugyis kigyomlalja a hibbakat, ingyer? A DLC-k meg nevecsegesek, a Modderek mar reg csinaltak sokkal jobbakat, a kiado csak hivatalosa teszi oket!!!! tenyleg szep uj jatek vilag!
11.
11.
amperovszki
#9: ezt hogy érted, mert nem értem?

hogy mindenki más is adjpn ki bugrakás programokat, aztán majd a community kijavíccsa vagy hogy?
10.
10.
Raam989
A kozossegi finanszirozas utan a kozossegi fejlesztes kovetkezik... Szep uj vilag...
9.
9.
Formula1fanatic
#4: Pont, hogy nem szégyen, ebből látszik, hogy hatalmas a rajongó tábor, hogy vannak emberek akik ezzel külön foglalkoznak. Ezen kívűl millió mod is fog készülni, ahogy a tes5-höz is ezt pedig a fejlesztők támogatják. Példát lehetne venni erről más készítőknek is.
7.
7.
Hab
#6: Skyrimban kb 4 év után találkoztam először game breaking bug-gal, az is vszínű modok miatt volt. Fallout 4-ben még egyet se láttam.
Általában azért ráncba szedik a játékaikat.
#3: Ki beszélt itt a díjakról?
6.
6.
Heldengeist
#1: Kb. minden Bethesda játékhoz kell is, mert néha egyenesen game breaking bugokat hagynak bennük.
4.
4.
kopic
Ez de szegyen...
2.
2.
hedzsooo
#1: Ja, nem csak a Fallout reszek, de pl. a TES V: Skyrim is kapott rendesen patch-eket, meg hotfix-eket a rajongoktol...

Ilyen mennyisegu tartalommal rendelkezo jatekokat talan tobb tesztelovel kellene csekkolniuk a megjelenese elott..., mert pl. az uj Wolfenstein-nel nekem semmi gondom nem volt, elso naptol remekul jatszhato volt nalam PC-n de az ugye 1 akcio FPS, joval kevesebb tartalommal (ami attol fuggetlenul elvezetes volt nagyon, a remek tortenetenek is hala), mint az RPG jatekok
1.
1.
Hab
Kb minden Bethesda játékhoz van nem hivatalos patch :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...