Miyazaki: nem lesz több Dark Souls

  • Írta: Shifty
  • 2016. április 27.
  • Hír
Link másolása
A Dark Souls-sorozat és a Bloodborne rendezője a tajvani GGN Gamer magazinnak adott interjúban megerősítette, lezártnak tekinti a Dark Souls-sorozatot és már egy teljesen új játékon dolgozik.

Hidetaka Miyazaki, a Dark Souls-sorozat rendezője ismét megerősítette, hogy ő a harmadik résszel teljes mértékben lezártnak tekinti a történetet, így nem tervezi, hogy folytatást készít a sorozathoz. Miyazaki azért hozzátette, teljesen persze nem lehet kizárni annak lehetőségét, hogy folytatást kapjon a cím.

A rendező egyébként már gőzerővel dolgozik egy teljesen új játékon, illetve azt is megerősítette, hogy a Dark Souls 3-hoz készülő DLC-k első része idén ősszel élesedik, a második felvonás pedig 2017 elején érkezik.

A Dark Souls 3-ról írt tesztünket itt olvashatjátok.

26.
26.
Raam989
#13: Ez sem igazi lezaras, mert a tuz mindig ujraeled, akarhogy is dontunk. Ha nem mi, akkor a kovetkezo champion gyujtja meg. A korabbi reszekben sem volt igazi beleszolasunk a dolgokba, pontosan emiatt.
A ds3-ban konkretan ki volt aludva az a tuz. A jatek elejen gunyr egy ugyan olyan champion volt mi, csak o elkesett es a tuz kialudt, mire odaert firelinkbe. Ezert hivatkoznak ra, mint az elkesett lovag. Ezutan jottunk mi, ujra meggyujtottuk a tuzet. Ha hagyjuk kialudni, ujra jonni fog egy masik champion, aki majd meggyujtja. Es kezdodik minden elolrol, az atok ciklusat nem lehet vegervenyesen megtorni.
25.
25.
Freed
#24: Diablo 3 sorry
24.
24.
Freed
Erről a játékról jut eszembe...a Disblo 3 hogy eltűnt :-/
22.
22.
Freed
#16: Egy élmény lehet a szomszédodnak :-/ OMG.
21.
21.
xSHx
*magyar leírást. (Weboldalt)
20.
20.
xSHx
Bloodborne höz esetleg nem tud valaki egy részletes leírást h melyik tárgy mire jó pontosan? A kezdő németemmel fordítgattam de nem az igazi így. Megköszönném :)
19.
19.
izolee69
#16: Ez am a spirit! :-) Ahogy a japan mondana: がんばって。
18.
18.
GODL1KE
Pedig ebből kéne annyi mint az Assassin Creed-ből, és az emberek végre megtanulnának játszani :D , viszont ha új játékot csinálnak az is jó csak legyen ilyen nehéz vagy akár nehezebb. Ebben ez a szép.

ui:
Ha pc-n stopped working, randomcrash vagy ilyesmi történik:


1. CRASHES

1.1 This happens because the fog effect, glowing light effect, hair and capes physics is broken, to fix this go to the dark souls 3 settings, and put effects quality, shadow qualit and, light quality on low.

1.2 Some people reported that disabling steam overlay stoped the crashes, try it yourself if the settings on low didnt worked
-> steam app -> Settings -> In-Game Settings TAB -> Uncheck the box next to "Enable Steam Community In-Game" and click OK.
16.
16.
Dízel
Dehogynem!! le sem birom rakni! :D csak néha ugy kiakaszt, hogy a szomszéd kopog át hogy mindjá hivja a rendőrséget, ha nem hagyom abba a játék készítőinek dicséretét. :D
Mit vartam... Witcheren nevelkedtem... de már szintet léptem. :D
15.
15.
Dízel
Jobb is, hogy nem lesz!!! szétvág az ideg!! soha többé nem jatszok vele!!%+!
14.
14.
Yonkou
#12: A bloodborne 2 nincs kizárva, csak a Dark Souls sztoriját tekinti lezártnak Miyazaki.
13.
13.
Yonkou
#11: A lezárást a tűz kioltása hozza. A firekeeper is azt jósolja, ha odaadod neki a szemeket. Az egész már arra megy ki, hogy véget érjen a körforgás és elmúljon a curse.
12.
12.
Alen-san
Kár:) Egy Bloodborne 2 jöhetne :D
11.
11.
Raam989
Amugy csak erdeklodnek, hogy a ds3 befejezese hogyan zarja le a sztorit? Mert kb ugyan olyan nyitott vege van mind a ket befejezesnek, mint a korabbi reszekben. (a harmadik endinget nem lattam meg)
10.
10.
Raam989
#9: Javaslom vegyel elo egy ps2-t...
9.
9.
Seib
Ma beszereztem, jatszottam vele pár órát, de nem értem ezt a hypot.. Olyan mintha a frissen megjelent ps2n játszanék valami 'gyorsan dobjujk össze valamit a gen premierre'-el.. Nem is értem...
8.
8.
Freed
Nyugodjon le mindenki a picsába! :-D lesz itt még DS 7 is ;-) Tiszta COD :-D
7.
7.
FreeKatana
A másik Miyazaki is mindig ezt mondja, aztán olyankor jön az új film. :D
5.
5.
dcba
En most kinlodok az elso-vel. Szetcsesz az ideg tole. A Bell Gargoyles-nel jarok, de egyszeruen a kamera allandoan ide-oda ugral es amikor megjon a masodik vizkopo, akkor mindig levisznek ketten, mert annyira kaosz lesz az egesz, a tuzzel, a csapkodassal innen onnan. Egyszer mar levittem az egyiket es a masiknak is csak 1 utes kellett volna, de persze elbenaztam. Ez a jatek maga a satan.
4.
4.
Seggeszkexkluzív
3.
3.
Gykrizsi
Az utolsó Dark Souls, de akármi más lehet, más néven. Kis különbségekkel minden játékuk hasonló, vagyis ez így önmagában nem jelent sokat.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...