Uncharted 4 - méretes patch az első napon

  • Írta: zoenn
  • 2016. április 28.
  • Letöltés
Link másolása
Habár még 12 nap van hátra az Uncharted 4: A Thief's End premierjéig, már tudjuk, hogy egy 5 GB-ot nyomó első napi tapaszt kell letöltenünk hozzá. Ez kötelező, lévén egy csomó új funkciót aktivál majd.

Nem árt tudni, hogy miután átvettük a saját Uncharted 4-példányunkat és beraktuk a lemezt a meghajtóba, még egy terebélyes patchet is le kell töltetnünk hozzá. Az első napi folt 5 GB-ot nyom, számos kiegészítő funkcióval vértezi fel a játékot az általános hibajavítások mellett.

Igen, tudjuk, hogy a PSN nem a gyors letöltési sebességről híres, de ezt az apró kellemetlenséget csak kibírják valahogy a rajongók.

Lopottak az idő előtt kikerült példányok

Ahogy azt már megírtuk, az Egyesült Királyságban már kapható Nathan Drake legújabb kalandja. Egy erőszakos támadás során tolvajok lovasították meg a játék kópiáit a szállítás során. A rablók ezután eladásra kínálták a lopott árut az interneten, így fordulhatott elő az, hogy valaki már most hozzájutott az Uncharted 4-hez.

A Sony megkért mindenkit, hogy ne támogassa a tolvajokat, és várják meg a hivatalos premiert, hiszen "egy rendkívül tehetséges csapat dolgozott a játékon", ha pedig már megvan a játék, ne spoilerezzen el belőle semmit május 10. előtt.

A sajtó képviselői már megkapták a saját - hivatalos - példányukat, egy ilyen szép Press Editiont:

Japánban két ilyen epikus TV-szpottal reklámozzák a negyedik részt:

16.
16.
#1: Kar volt egy het. Ket delutan alatt vegigtolod.
12.
12.
NathanDrake
Hát én nagyon félek a spoilerektől! Az lenne a legjobb ha holnap felhívnának a platinumshopból hogy hétfőre itt a játék. Nem tudom minek húzzák a rajongók agyát.
6.
6.
Seggeszkexkluzív
Nem nagy eresztés, nem egyszer futottam bele olyan játékba hogy nagyobb volt a patch mint a telepített játék :)
5.
5.
TeddySnow
#3: Mert az UC4-nek akkora szüksége van egy ilyen kétes reklámra, ugye?
3.
3.
Buggy
Azért ennél jobb reklám nem kell, hogy "megtámadtak egy uncharted 4-et szállító kamiont XD Megvan a következő Fast and Furios Storyja is :D
2.
2.
PS4jacksony
Bírom ezt az " Útonállók támadták meg a kamiont,, Meg "Véletlenül ,, hamarabb postázták :) Ki veszi ezt be ?
De ettől még best of vétel !
1.
1.
Macifasz
Már remegve várom. :-) Kikértem rá 1 hét szabit, így semmi se zavarhat majd a játék alatt. Kaja-pia bekészít, szülőktől elköszönés, szobaajtó becsuk aztán találkozunk a stáblista után. :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...