A Treyarch is besegített az Overwatch fejlesztésébe

Link másolása
Bármennyire is tehetséges a csapat a Blizzard, nekik is szükségük van néha egy kis segítségre. A patinás vállalat először készített FPS-t, így jól jött a Call of Duty-s Treyarch segítsége.

A nagy múlttal rendelkező Blizzard első FPS-e az Overwatch lesz, sőt ez a csapat első olyan címe, mely egy időben jelenik meg PC mellett konzolokra is. Bár félteni nem kell őket, azért mégis egy ismeretlen terep számukra a konzolos lövöldék világa. Szerencsére a kiadón belül segítő kezekre találtak. 

Aaron Keller, az Overwatch direktorhelyettese a PAX Easten elárulta, hogy a Black Ops-sorozatról híres Treyarch is besegített a fejlesztésbe. A konzolos lövöldékben ismert funkció a célzásrásegítés, melyet könnyen el lehet rontani, így jól jött a CoD-os csapat segítsége ezen a téren. Keller azt is elárulta, hogy az Activisionön belül ők is szoktak segíteni más csapatoknak, többek között a Destiny fejlesztéséhez is adtak tippeket.

Keller beszélt a játék frissítéseiről is: a Blizzard törekszik arra, hogy minden platformon napra pontosan egyszerre érkezzenek majd meg a patch-ek és hogy a konzolok ne maradjanak le a PC-s változathoz képest.

Az Overwatch május 24-én jelenik meg PC-re, Xbox One-ra és PS4-re. Előtte, május 5-én a nyílt béta keretein belül bárki kipróbálhatja majd a játékot.

8.
8.
Necreon
#6: Nehogy már ők legyenek tehetségtelenek, mert neked neked nem tetszik valami. Lehet nemtetszést kifejezni úgy is hogy a téged olvasónak nem az lesz az első gondolata hogy ki a f.szomnak hiszi magát hogy így el van szállva magától.
7.
7.
Gykrizsi
#6: Nekem nagy kedvenc a Titanfal, vagyis ebben nem vagyunk egy hullámhosszon, de a többi tény
6.
6.
MikelGun82
#5: Ez igaz! Bár számomra nem volt valami szimpatikus amennyire a siker után elszálltak maguktól. Nézd meg a játékborítót. A call of duty felirat még jó, hogy ráfért. a 4-nél még normális arányokban volt feltüntetve, az mw2-nál már annyira elszálltak, hogy kicsivel volt a call of duty, és nagyobb teret kapott az Alcím. Nagyot alkottak a 4-gyel, de nagyon elszaladt a ló, és számomra a Respawn Titanfallja egy 0. Ennyit a tehetségről :D
5.
5.
Gykrizsi
#4: De a mostani IWnek sincs sok köze ahhoz, akik a 4-et készítették.
4.
4.
MikelGun82
#3: Bár én elfogult vagyok, nekem csak az 5 létezik, és az IW a 4-gyel vitathatatlanul történelmet írt, de a Sledgehammert hagyjuk már :D
3.
3.
MikelGun82
A Trayarch a COD. Rohadtul nem a Black Opsokról híres, maga a COD-ról híres, a Black Opsok hol vannak a régi COD-okhoz? Örülök, hogy ők segítettek, még minőségibb lesz ;)
2.
2.
Danikika94
Inkább kértem volna ki az Infinity Ward vagy a Sledgehamer vagy más csapat segítségét :D Treyarch személyes véleményem szerint csak egy másodhegedűs csapat..Black Ops-ot soha se szerettem mert egyszerűen nem voltak olyan durván jók...De leszarom mert ezt a játékot már nagyon durván várom :3
1.
1.
Gykrizsi
Alig várom a betat, legalább egy picit csapathatom majd, aztán jöhet a teljes verzió.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...