Friss infók a The Witcher 3: Blood and Wine-ról

Link másolása
Interjút adott a CD Projekt Red a német GameStarnak, így újabb érdekességek derültek ki a The Witcher 3 új kiegészítőjével kapcsolatban. Megtudtuk például, hogy mekkora lesz a bejárható terület, és hogy grafikai frissítések is várhatóak.

A német GameStar interjújának köszönhetően új információk derültek ki a The Witcher 3 közeljövőben érkező kiegészítőjéről, a Blood and Wine-ról.

Megtudtuk, hogy a bejárható terület nagyjából akkora lesz, mint az alapjátékban megismert Skellige szigetcsoport tagjai együttvéve, és hogy a rengeteg tartalmi újdonság mellett grafikai ráncfelvarrást is kap az amúgy sem csúnya játék. A fejlesztők új növényzetet ígérnek, melyet egy frissítéssel az alapjátékba is beraknak. Kiderült az is, hogy egy teljesen új soundtracket kap a Blood and Wine - a számokat a nulláról írták meg, nem az alapjáték dallamaira épülnek.

A megjelenéssel kapcsolatban továbbra sem tudunk semmi konkrétumot, de a fejlesztők megígérték, hogy még az E3 (június 14.) előtt megkapjuk a Blood and Wine-t.

17.
17.
Eledhryon
Már épp ideje volt ... a Witcher-érzékeim kezdenek kicsit "berozsdásodni" :D
16.
16.
LAZLOW20
#12: Szia,az alapjátékot én is lemezen vettem meg,viszont az elsö kiegészitőt digitálisan szereztem be és van rajta magyar felirat(direkt kipróbáltam),pedig nekem Holland accountom van.Szerintem nyugottan beruházhatsz rá digitálisan is.Remélem tudtam segiteni.
14.
14.
Gykrizsi
#12: Hát magyar régióban a xbox verzió alapjátéka és a kiegészítők is magyar feliratosak, ergo szerintem ps4-en is annak kéne lennie. Bár múltkor valaki azt mondta, neki külföldi régióban is magyar volt, de arra nem emlékszem milyen gépen (bár ezek szerintem megegyeznek a két storeban)
13.
13.
moonborn
#12: Nehéz dolgod lesz mert magyarországon dobozos verziót a hearts of stoneból szinte lehetetlen kapni már viszont a blood and wine még előrendelhető mivel nem jelent meg
12.
12.
Tibi80
Látom sok a profi The Witcher 3 játékos. Segítséget kérnék tőletek..én most tettem szert az alapjátékra PS4-en, és szándékomban áll a kiegészítőket is megvenni, eddig ugy a Hearts of Stone jelent meg hozzá, és most jön a Blood and Wine, hogy lehet ezekhez úgy hozzájutni, hogy tartalmazzák ezek is a magyar feliratot? Mert az alapjátékot se tudtam megvenni digitálisan, mert egyik régiós verzió sem tartalmazta a magyar feliratot, csak a lemezes verzió. Tudtok nekem ebben segíteni?
11.
11.
#8: Ha ezeket megnézed, képben leszel a világgal és a történettel is nagyjából:

https://www.youtube.com/watch?v=ncj2xtwyiMo

https://www.youtube.com/watch?v=GqBH33V8KRE

https://www.youtube.com/watch?v=UDm3AqmVUKk
9.
9.
KopyAti
#8: Pár visszautalásos részt nem fogsz érteni, de atomstabilan megállja a helyét önmagába is! Hajrá! :)
8.
8.
Seib
Mennyire van úgy értelme neki fogni a 3. Résznek, hogy az első kettővel nem játszottam?
7.
7.
KopyAti
Nem szoktam dlc ket venni soha, de ez kötelező lesz úgy gondolom.
6.
6.
bitbandita
Amikor kijön, nekiállok ismét az elejétől.
5.
5.
Dízel
Huh, egy egész Skellige nagyságú map kiegészítésnak über brutal. ez ám a dlc, nem az h. 10 dollárért kapsz 2 ruha meg 2 fegyver skint.. !
Le a kalappal a készítők elött ismét! Azért remélem lesz majd komorabb hangulatú pálya része is ennek az új területnek, sok szönnyel meg parázs csatákkal. :)
4.
4.
hedzsooo
Hűű, lassacskán befejezem az 1. kieggel eggyütt az alapjátékot, szóval nem bánom, hogy már nem kell sokat várni erre a 2., mega-kiegre! ;D :-)
3.
3.
drat576
Az első kieget imádtam, de nagyon biztató hogy még nagyobb területet raknak be. Valószínűleg ebbe már csak új VGA-val vágok bele.
2.
2.
Raam989
Az uj soundtracknek nagyon orulok, imadom a w3 zeneit.
1.
1.
Gykrizsi
Ez eddig nagyon bíztató. Bár én úgy tudtam van hivatalos megjelenési dátum (27.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...