Már ma bemutatkozik az új Call of Duty

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 2.
  • Teaser
Link másolása
Az eredeti híresztelésekkel ellentétben nem kell megvárnunk a holnapot, és már ma bemutatkozik a Call of Duty: Infinite Warfare. Kaptunk egy új teasert, és befutott a nulladik fejlesztői napló is.

A várakozásokkal ellentétben már ma bemutatkozik az új Call of Duty, egész pontosan este 6 órakor érkezik majd a bejelentés, valószínűleg egy trailer kíséretében. Erre az új teaser videó jóvoltából derült fény, amiben már a játék másik frakciója, a SATO egyik képviselője beszél hozzánk:

Ezzel együtt érkezett egy fejlesztői napló is. Ebből megtudtuk egyrészt, hogy az Infinity Ward láthatóan óriási elvárásokkal ugrik neki az Infinite Warfare-nek, elmondása szerint azt szeretné elérni, hogy a játékosok azt mondják, a Call of Duty 4: Modern Warfare óta ez a rész hozta a legtöbb változást a sorozatba. Másrészt pedig feltűnik a videóban Brian Horton, aki legutóbb a Rise of the Tomb Raideren dolgozott: szerinte a következő Call of Duty új szintre emeli a sorozatra jellemző történetmesélést. Kíváncsiak lettünk!

13.
13.
#12: Tényleg nem volt benne? :D ne csináld, még a végén fasza lesz. Kár, hogy várhatok még pár órát a megnézésig.
12.
12.
Angelwing
#10: LOL nem láttam benne falonfutást meg óriás ugrást LOL még valami jó is kisülhet ebből.
De miért nincs benne falonfutás? Muhahahahahahahaaaa
11.
11.
Angelwing
A toy story-ban a mesefigurákban több élet van,nem úgy mint ebben a trailerben. Mintha viaszfigurák beszélnének élettelen szemekkel, és sárga a bőr színük. Fejétől bűzlik a hal én azt mondom. Senki ne várjon semmi jót szerintem.
10.
10.
DaVe095
Kiszivárgott a teaser trailer : https://www.youtube.com/watch?v=D6TnNmcUL_M&feature=youtu.be
8.
8.
MoRT2195
Hivatalosan ma 10:30AM PDT-kor indul az élő közvetítés. Ez magyar időben mikor értendő? Ha jól néztem utána, akkor ez 19:30. De azért erősítsetek vagy cáfoljatok meg. :D
7.
7.
crytek
" Call of Duty új szintre emeli a sorozatra jellemző történetmesélést. Kíváncsiak lettünk!"

Leszarom a történetet legyen agyatlan hent de ne 4-6 órás.
6.
6.
TheBate
NE VEDD MEG CSAK A SINGLE MIATT! - Csak mert mindig vannak csalódott kommentek, gondoltam előre szólok...
5.
5.
ollie92
Réges régen, nagyon nagy COD-os voltam. Viszonylag jó játékosnak is tartottam magam. Azt a felfrissülést amit a lerágott 1.6 CS után a CoD 2, majd a COD MW /MW2 nyújtott akkoriban, felejthetetlen élmény volt. Mára már nagyon elkurvultak.
Merem mondani, hogy FPS zsánerben az MW trilógia a best, olyan zúzós kampány van, hogy még ma is megállja a helyét. Ennek az új résznek is csak azért tudok örülni, mert kiadják az MW4-et (remastered), de mondjuk lehet csak konzolokra (PS4/XO)
1.
1.
overdosed90
Van egy olyan érzésem hogy ebben sem lesz semmi új amiatt még a vételén is gondolkodnom kéne.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...