Call of Duty: Infinite Warfare - megjött a teljes trailer

  • Írta: fojesz
  • 2016. május 2.
  • Videó
Link másolása
Valószínűleg a szivárgás miatt döntött úgy az Activision és az Infinity Ward, hogy nem várja ki az előre beharangozott esti időpontot, és már most közzéteszi a Call of Duty: Infinite Warfare első trailerét. A teljes videó három és fél perces.

A délelőtt kiszivárgott videó csupán egy kis szelete volt a most bemutatott teljes trailernek, amelynek már a minőségére sem lehet panasz:

A Call of Duty: Infinite Warfare november 4-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, és nem meglepő módon az Infinity Ward fejleszti. A jövőben játszódó epizód háborúinak immár állandó részét jelentik az űrharcok, ahogy a videó bizonyítja, mi magunk is űrhajóba pattanunk majd.

A kampány főszereplője egyébként egy Reyes nevű úriember, aki a Föld egyik utolsó csatahajóját irányítja. Természetesen többjátékos módokra is lehet számítani, a kötelező kompetitív játékfajták mellett a zombimód is kap egy új felvonást.

A trailerben már a Call of Duty 4: Modern Warfare felújított változata is megmutatja magát. A Raven Software által fejlesztett remaster a kampány mellett tíz multiplayer térképet vonultat fel (a Crash, a Backlot és a Crossfire például biztosan visszatér), és a 80 dolláros Legacy Edition és Digital Legacy Edition mellé ajándékba jár majd.

Ezek mellett érkezik majd egy Digital Deluxe Edition is, amely 100 dollárba kerül ugyan, de a szezonbérletet is magába foglalja, míg a gyűjtői kiadások csúcsát a 120 dolláros Legacy Pro Edition jelenti, amely mindezek mellett fémdobozt, soundtracket és digitális tartalmakat is ad a vásárlóinak.

43.
43.
Angelwing
0:58-nál bal oldalon ahogy átt ugorják a tankot jettel. a picsába! akkor ez is ugri bugri lesz? kiváncsi vagyok a multira de ha lesz benne jet ugrálás,akkor ez a rész is kuka. remasteredet meg leszarom. már egyszer meguntam nem kezdem újra.
42.
42.
Gumiember
Ezt a fospermetet! Adják hozzá a négyet mert azóta nem tudtak értelmes részt csinálni! Szánalom!
41.
41.
kamgecam
#39: A BO3-mat lehet az jó volt, de az Uc4-et mindenképpen! :)
40.
40.
bukall
#21: En mar megfogadtam, hogy addig nem veszek CoD-ot, amíg nem cserélik le. Erőltetett az egész, meg a sima CoD2,4 is jobban fest, mint ezek az uj részek az agyonhypeolt effektekkel. Nem mellesleg egy oregebb PCn az optimalizalatlansag miatt, alig jatszhato, elvezhetonek egy kicsit sem neveznem.
39.
39.
KeXxX
#37: De a multit nyomjuk majd, nem? :D
38.
38.
kopic
#22: Meg ingyér sem kene, talan ha te adnád oda nekem az arat, akkor.
37.
37.
kamgecam
Hát ez így első blikkre nagyon gyengus.
36.
36.
Raam989
Gáz... Már most üt róla, hogy itt is ugrabugra b.zulás lesz a multi...
35.
35.
shatterhand
#30: Ezen én is elcsodalkozom. Par évente elovennem de hogy évente...
34.
34.
patka21991
Gyerekek, a CoD 4 remaster sokkal jobban nézett ki, mint ez az új rész. :D
33.
33.
kopic
#23: A 10-15 eves korosztály.
32.
32.
31.
31.
Beniciodeltoro
#24: Most ezt úgy mondod mint ha a BO3 olyan nagy was ist das lett volna. :pff

A Battlefield legalább törekszik rá hogy a mezőn érezd magad ahol a harc folyik, és ne a homokozóba ahol a gyerekek játszanak.
Battle5 várós.
30.
30.
KőbányaKispest
Hogy a f*szba nem lehet ezt megunni, de komolyan?
29.
29.
Legalább rájöttek, hogy nem szabad elveszteni a régebbi gamereket, én speciel nagyon örülök az MW remastered-nek, azzal akarok csak játszani multiban is, így behúzom, az újoncok meg szintén megveszik a csilli-villi új rész miatt a pakkot. Jó bizniszt csinált megint az Acti :)
28.
28.
A videó tetszik, kár hogy nem érdekel a single. Inkább a multis mozgásra, fegyverekre leszek kíváncsi.
27.
27.
logic5
26.
26.
Red-E-Kamp Van
magát a szériát nem szólom le, mert a második rész óta nem játszottam egyikkel sem. de ebbe a videóba kár volt ezt a zenét beletenni. főként most.
25.
25.
playstation4
Ez is ugyanolyan rossz lesz szerintem mint a black ops3
24.
24.
Arbor
#23: 21kk eladott BO3-mal kétlem.
23.
23.
Beniciodeltoro
Call of Duty az űrben, fetrengek :)))))
Gyanítom a cod4-et azért tették bele hogy valaki vegye is meg ezt az izét :)
22.
22.
atesz89
Amúgy van 1 eladó infinite warfare játékom valakit érdekel? Mert Engem csak a Cod4 érdekel! PC-ről van szó! :D
21.
21.
kopic
RIP CoD.
Az 1000 éves foshalmaz motor pedig továbbra is marad és maradni is fog a végezetig.
20.
20.
Codehook1337
Hat nem vagyok elajulva ettol a latvanytol :D cod4 remasternek annyi az ertelme h lehet tolni uj gen konzolokon semmi mas. Pcn maxon kb ugyanigy nez ki. De ki akar maxon tolni egy multi jatekot? Senki mert sok hulye texturatol csak nem latod az embert es meg az fps is kevesebb... es ha nem lesz modolhato tehat nem lesz versenyjatek meg kar kiadni. Cod2 remaster jobb lett volna na mindegy :D
19.
19.
Inferno
Gyerekek amúgy sztem ez lett eddig az egyik leghangulatosabb COD trailer amit eddig láttam és a COD 4 Remasterrel megvettek kilóra már ezért megéri megvenni nekem ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...