Need for Speed: Carbon - GAMEPLAY VIDEO

  • Írta: Daks
  • 2006. június 22.
  • Letöltés
Link másolása
Alig pár perce érkeztek csak meg az első (hivatalos) képek, máris egy észbontó gameplay trailerrel gazdagodtunk, melyet természetesen lokálból húzhattok!
Alig pár perce érkeztek csak meg az első (hivatalos) képek, máris egy észbontó gameplay trailerrel gazdagodtunk, melyet természetesen lokálból húzhattok!

Ugrás a galériához

A video mérete 28,2 MB és 1 percnyi izgalmas face to face versenyt mutat be, melyben a Carbon Canyon szűk utcáin látunk száguldozni egy muscle és egy tuning verdát. Gondolom mondanom se kell, hogy a letöltés mindenkinek kötelező innen, a Gamekapocs szupergyors szerveréről!

10.
10.
Petike0011
Nem Tudjátok milyen Gép kel hozzá ha valaki tud valamit szoljon

Kössz
9.
9.
Petike0011
Rohadtul le van terhelve a szervert mert ez a videjo csak 20 kb al jön:(
8.
8.
heavenly sword
Szerintem ez az NFS sem fog csalódást okozni!

Várom!
7.
7.
Myko Alto
Szerintem még ps1re is megjelenítenék az EA-s gyerekek :P
6.
6.
TOM X
MINDENEN MEG FOG JELENNI!!!!!

:)
5.
5.
pappi
nekem az mw max grafikája ment szaggatás nélkül csak lassabban reagált az irányításra pölö: egy-két másodperccel később kanyarodott mint amikor lenyomtam ugyhogy levettem a részletességet szerintem carbon is 1024x768x32-esen megy majd részletesség nélkül pc-re lesz nem tudja valaki?
4.
4.
Tua
Nah, a grafika rendben lesz :) Kíváncsi vok a játékmenetet mennyire tudják majd megreformálni, nem ártana neki.. Ha egy játéknak van feelingje, az mindig hatalmas plusz :P
3.
3.
szpiiit
emléxem amikor hogy örültem.. "vááá, azta, anyám, de faja jön az nfs most wanted" és milyen jo is volt az még ha nem is játszottam vele olyan sokat de most meg itt van ez kétlem hogy ezzel is fogok játszani mert tuti hogy nem visz a gépem . de mind1 már nem hoz olyan lázba az autós játék...
2.
2.
Ca$h
Nu! Asszem, ha így fog kinézni X360-on és ez nem csak egy anim volt, akkor tutira megveszem! :)))
1.
1.
Ca$h
Nu... erre kíváncsi vagyok!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...